Redhed

Hej
fick nått ryck i dag och åkte ner på stan och köpte hårfärg, röd igen och den här gången blev de riktigt rött! De blev helt okej men får se hur länge jag känner för att vara rödhårig de går ju upp och ner hela tiden, men ett tag kommer de nog att bli! I morgon blir de Uppsala ska bli så kul! men vi ska åka tidigt i morgon så måste sova nu men vi hörs!

090428

Hej!
bloggen kommer att sota för allt jag måste fixa nu men ska försöka hålla igång den så gott jag kan! simskola idag har inte jobbat på super länge...de blir sista arbetstillfället innan sommarsimskolan börjar i Juni känns lite konstigt har inte äns hunnit lära mig alla barnens namn... men de blir bra att ha ett litet uppehåll innan de sex intensiva sommar veckorna kommer! Efter simskolan ska jag träffa Henrietta och Miriam, vi får se vad vi hittar på! Snart är de Valborg också de blir Uppsala för min del:D vad ska ni göra?

Henrietta Is in Sweden!!!

Jag är verkligen kass på att blogga nu! jag måste bättra mig ... idag ska jag iallafall söka jobb jag behöver ett jobb nu i maj eftersom somskolan inte börjar förrän i mitten av Juni... men de ska väl gå att hitta något iallafall! Hen är här och hälsar på så ska snart ner på stan för att träffa henne, Miriam och frida tror jag de blir vi ska ta en liten fika nu på förmiddagen kan slänga in ett cv på macdonalds och max idag så att jag kan få ett jobb så fort som möjligt ! hörs senare måste till banken innan jag träffar gänget!:D 

Hello!

Nu är de snart dax för nattning av mig själv , för i morgon blir det en riktigt tidig morgon promenad kl 7 ska vi mötas i korsningen (sally får inte följa med) får ta en liten promenad med henne efter lång promenaden! I morgon ska jag också ha ett coaching möte med en av mina kunder det ska bli kul! Får hoppas de inte tar allt för lång tid eftersom jag ska fika med Madde någon gång på eftermiddagen hörs i morgon godnatt!


Robert Pattingson?

Jag tycker han är grymt snygg men sen att han inte duschar och tvättar håret kanske inte är så fräscht... Vad tycker ni tycker ni han är skabbig eller en riktig hunk?


God morgon!

Har varit på vår dagliga morgon promenad nu, ska dricka te snart har så fruktansvärt ont i halsen, De är super skönt ute idag! de är redan 10 grader varmt så hoppas på riktigt varmt fram mot dagen kanske man kan få sola lite;) Annars har jag inte så mycket annat inplanerat på schemat men de kommer! frullen väntar hör senare!


Sorry!


Oj vad dålig jag har varit på att blogg den senaste tiden, kom av mig efter kursen.... dålig ursäkt. Kom nyss hem i från Glenn, Dreamteam var sammlade ikväll igen men de blev ingen film utan "när och fjärrans" spel, jag är inge fan av sällskapspel om jag ska vara ärlig och frågorna var alldeles för svåra men lite kul var de iallafall man kan ju alltid lära sig nått på det.. När Per skjutsade hem oss så stod de en anbulans utanför grannens hus, man blir allt orolig när man ser en anbulans, men de va inget dödshotande den här gång iallafall, men tycker synd om Rune som har kämpat på så bra efter stroken så ska de hända nått igen... Nu borde jag sova ska upp på en morgon promenad imorgon! Godnatt

Plåtning!

Idag ska ju miriam ta bilder av mig till sitt projektarbete spännande,SPÄNANDE! de ska bli kul och i morgon kanske jag ska till sthlm :P vi får se hur de blir men kan inte säga något om de förrän i sommar.. om de nu skulle bli av! Sally åt upp en halv ost paj idag hon pep och pep trodde att de va något allvarligt fel på henne... tills hon spydde och efter de mådde hon toppen igen! Hon åt självklart pajen olovligt de vill säga min lunch idag så jag fick äta fil och flingor istället betydligt sämre!

Gårdagen

Kursen gick superbra igår men jag har hand om ett barn med asbergers(stavas de så?) så de blir en utmaning men ska läs på lite till nästa helg iallafall så jag har lite kött på benen! Jag gillar inte när jag inte vet hur jag ska bete mig för sista simlektionen igår var han som ett odjur i vattnet och ibland fick jag inte ens någon kontakt med killen! jaja har fått några tipps från pappan så får hoppas att jag kan få honnom att lyssna på mig lite mer iallafall!

Vi jag och Erika blev hembjudna till Glenn igen såg på film och snackade. De uppskattas verkligen att de hör av sig! Nästa gång blir de hemma hos  oss haha jag råkade säga så påvägen hem ;) Ja så från och med igår så är jag och Erika sambos på distans!   nu ska jag äta hörs lite ses senare!

lite bilder

Så här såg jag ut när jag va och fika med anna och gänget!


Underbart god mat fick vi igår mamma kan vara underbar i bland!


 


Och supergod efterätt !



Och min nya bikini kom i går!!! ja den är från hm och jag bara älskar den, jag skiter fulllständigt i om hela svergie kommer vara proppade med tjejer som har lika!


Och här har vi skorna jag köpte förra veckan!

Lovely!

Hej alla söta läsare! Dagen har varit innehållsrik! Kursen är rätt så okej men man har gjort alla dessa delar tidigare men förhoppningsvis så får vi lära oss något nytt de sista helgerna av kursen! Ska upp kl 6 imorgon så borde sova nu men ska berätta lite om min och Erikas kväll först:D Bara för att jag har kurshelg så vill jag ju inte leva i celibat! haha vi har varit hemma hos Glenn och sett på film, jag, Per, Glenn och Erika mycket trevligt... filmen var inte den bästa så nästa gång får inte Josef?! välja film ;P Jag har nog inte skrattat så mycket på evigheter... vi kollade på massa klipp på youtube innan jag jag va tvungen att spurta till bussen lovar att lägga ut några här på bloggen senare så får vi se om ni tycker de är lika roliga som jag tycker... Eller jag ska nog kolla på dem i morgon också när jag inte är lika trött, för alla vet väl att  man kan ha kul åt ingenting när man är trött iblan... haha Godnatt!

Simlärarkurs!

Hela helgen så kommer nog inte uppdatera så ofta som jag brukar under den här tiden! bye

God morgon!

Eller jag vaknade för ungefär en timme sedan känner mig fortfarande inte pigg men vill inte ligga nerbeddad hela dagen idag så ska ta mig ner på stan och fika med min syster och hennes kompisar! trevligt trevligt... solen lyser också så de är väl ca 15 grader varmt i solen eller nått, härligt iallafall! så måste ut lite, de gör nog mig gott !

Bli frisk!

Hej! Jag mår så j'**vla dåligt! usch tabletterna hjälper inte har sovit i massa timmar.... Vilken tråkig dag! Hoppas morgondagen blir en bättre dag! Nu ska jag sova så hoppas jag att jag blir frisk till i morgon!

usch jag orkar inge mer !

de blir bara värre och värre huvet känns som en ballong! jag vill bara bli frisk, får proppa i mig några tabletter och hoppas på de bästa... va gör ni för kul i dag då? nästa vecka ska Miriam ta kort på mig till sitt PA de ska bli spännande och se vad hon hade tänkt sig:D Kroppsmålning ska de bli iallafall! kanske får några bilder när hon är klar med dem så får ni se resultatet! Tycker ni de låter bra?

Krasslig?!

Oj vad trött jag blev när jag kom in igen känner mig lite krasslig :/ har lite ont i halsen och är hängig inge bra! Men får hoppas jag blir piggar om någon timme tänkte beddaner mig under täcket och dricka te


Promenix again!

God morgon :D promenaden blir lite senare idag vi drar ut vid halv nio.. så måste skynda mig att kläpå mig nu haha ligger fortfarande i sängen... Sally hade jag tänkt lämna hemma men hon kanske får följa med iallafall, känner mig så elak när jag väl ska gå en lång promenad så borde hon få följa med... vi får se... nej nu måste jag gå upp!

När man är på stan så vill man alltid shopa!

Och idag så blev de ett par skor från hm riktigt söta! kommer bli fina till sommarklänningarna i sommar!ni får se dem i morgon de är marinblå! imorgon ska jag upp och gå igen hoppas Erika hinner se mitt sms nu också så att jag får sällskap annars får jag gå själv... jag får se hur de går med insomnandet har redan sovit några timmar framför tvn var så fruktansvärt trött men börjar bli trött igen, tur de! ska upp i tid i morgon med! Mitt horoskop ser lovande ut i morgon haha jag läser alltid mitt horoskop innan jag går och lägger mig har en nojja där inte för att jag tar de på allvar och styr mitt liv efter det men jag tror de kan påverka en... så här lyder torsdagens horoskop...

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Det blir en händelserik dag på mer än ett sätt. Ett möte med en speciell person lyser upp dagen och får dig att känna dig mer motiverad än på länge. Det här är din dag.

Så de känns toppen de är ju min dag i morgon!

Godnatt alla goa läsare!


Fika

Dax att fika med syster min!:D hörs senare!

Färsk pasta!

Idag är de jag som ska göra maten så jag har förberätt lite... ibland så får jag för mig att göra vissa saker och idag fick jag för mig att göra hemmagjord pasta?! de va inte så svårt som jag trodde bara lite pyssligt... Man blandar allt på bakbordet man lägger upp mjölet och gör en grop där man lägger ägg, vatten, salt och olja så arbetar man ihop det till en smidig deg de är viktigt att man knådar degen i minst 5 min... sen låter man klumpen vila som de heter en eller två timmar...Det finns massa sätt att baka ut den på jag ville ha nudlar men har ingen sån maskin så jag använde mig av en vitlökspress, de gick jättte bra lite jobbigt för händerna bara:D

När degen vilar så lägger man plastfolie över så att den inte torkar!
Man får använda fantasin så löser sig allt!





När pastan är färdig pressad såg den ut sähär!




För er som är vegeterianer så ska jag ge er ett tipps köp vegitariska kokböcker om ni inte har några! de är jätte svårt att veta vad man ska äta om man inte får lite hjälp, speciellt om man ska äta qourn eftersom de är svårt att få de att smaka något i huvudtaget! Men har man böcker får man massa ideer och tipps och i mina står de info om vad man måste äta för att få i sig alla nödvändig näring för kroppen! Dessa två har jag! De är super bra:D

Riktigt härligt!

Skönt med en promenad! vi var ute i 45 min och man kände sig riktigt hurtig så nu har både jag, Erika och Sallan gått långpromenaden för dagen! Men ibland tänker man inte riktigt... vi kände oss lite små skabbiga och ville inte träffa någon så går vi kl åtta då alla som börjar halv nio är påväg till jobbet/ skolan? Smarta vi är! haha men man överlever;) Jag ska ringa Micke idag också, och snacka  om medlemsskapet i föreningen och kräva en nyckel till hallen;) vill ju kunna träna när jag känner för de! Ska ta och vila lite nu börjar bli lite sömnig men de blir bara en powernap jag lovar! Ska inte sova bort dagen!

God morrgon!

Jag känner mig riktigt pigg idag och är pepp på att motionera lite! hoppas Erika är vaken nu så att hon inte har försovit sig;) Erika är du vaken? ses snart puss!

nattinatti

Nu ska jag sova för jag ska upp halv åtta i morgon och gå en morgonprominix med Erika för vi börjar kampen mot beach 09 formen;) haha eller vi får väl se hur länge vi orkar kämpa! hörs imorgon!

Huvudvärk!

Ojojoj vad trött man kan bli av barn kommer dröja ett bra tag innan jag skaffar några egna! Fick veta att de söker personal till fjärran tror jag ska kanske slå till på en av dem platserna kan ju vara bra att kunna jobba extra! Nu har jag käkat pizza hemmabakad åå så gott det var men mitt huvud värker så ligger nog i sängen ett tag innan jag sätter igång med min väska som jag inte orkat packaupp än!

090414

Hej =) Nu har jag suttit ute ock solat lite men de va inte så varmt som man hade hoppats, jag knäppte massa kort också och sen visade det sig att jag inte hade något minneskort i haha jag kan va så virrig ibland !Nu ska jag snart i väg till Fjärran Höjder och jobba.... vill inte! vill inte! vill inte! idag vill man bar vara ute och inte instängd på något badhus i flera timmar!!! Men jag tjänar lite pengar iallafall vi hörs senare!


Myser i sängen!

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, ska bara dricka lite te och ska läsa lite i boken. Godnatt!

Söndagskvällen.

Jag lovade ju att berätta om min och Erikas söndagskväll vi hade planerat att gå och ta en eller två öl på interpool vi sätter oss på interpool och har de mysigt och vi träffar lite folk hit och dit som kommer och går . Under tiden vi sitter där så snappade vi iallafall upp att slick (ett uteställe här i gävle) hade öppet så jag hängde på en kompis från gympan som jag inte träffat på väldigt länge,det var kul att se dig Emma! Erika satt kvar på Interpool medans jag öste på dansgolvet. Vi möttes upp utanför slicken så hamnade vi på efterfest hemma hos Eddi, men blev inte kvar där länge drog med oss alla till erika istället sjöng singstar och åt nötter och kvällen avslutades i vår bastu vid 7 tiden i morse! Verkligen lyckad kväll!


EgoEgoEgo

När man inte har något specielt att göra så blir det lätt att man knäpper massa egobilder så här bjuder jag på några:P






Dagens outfit


Jeansjackor är så snyggt tycker jag!



Här har ni en bild på håret ochså de blev inte så rött som jag trodde men de blev bra iallafall får göra om de igen så blir de kanske mer rött!

Ondskan

Nu har jag kommit hem igen, ska äta något litet, är svinhungrig men vet inte vad, för mamma har börjat med maten potatisgratäng och något blir de men måste ha något innan annars dör jag! Jag och Erika såg filmen Ondskan den är ju så bra! Det är kul att de finns endel bra svenska filmer ändå!  Dagen började med att vi åkte och köpte mat på max, inte jag då men de andra, jag drack kaffe... sen åkte vi (jag,erika, fredrik och mattias) runt lite innan vi blev avsläppta hemma igen skönt att åka lite biol.. men de blev lite jobbigt efter ett tag eftersom man var lite bakis. nu ska jag vila i min säng hörs senare då ska jag berätta om gårdagen!


Erika

Hej sitter inne hos Erika nu, hon är nere och ska lägga i några tvättmaskiner:D Igår hade vi en helt strålande kväll som började spåra vid halv tre tiden ungefär får berätta mer om de senare! Vi ska mysa med film när hon kommer tillbaka (vilket borde vara alldelses strax) vad kan vara bättre än de, en dag som denna? inget enligt mig iallafall! hörs senare puss


Nu är vi påväg hem!

Gud så skönt om några timmar är vi hemma att slippa umgås med familjen ska bli underbart! Farmor börjar bli gammal hon blir mer och mer rädd för att de blir sista gången hon ser oss, lilla farmor...Men hon är stark hon klarar sig många år till! de är iallafall så man måste tänka... Men nu till nått helt annat jag blir ju rödhårig idag tror de är bra att jag har väntat några dagar med att färga, nu har jag hunnit tänka igenom det riktigt ordentligt så de inte blir en inpuls grej som man ångrar senare...men de känns riktigt bra nu :D nu väntas 6 timmar bilfärd ...

Påsk

Jag har måt skit hela dagen jag vaknade med huvudvärk och illamående så bliv inte särskilt mycket gjort för mig idag har ätit lite påskmat iallafall och fått i mig lite godis men nu mår jag ännu mer illa:( så nu är de slut med godis för min del! Nu ska jag ta tag i träningen och hälsan på riktigt äta nyttigare mindre sötsaker och uppnå mina mål som jag har lagt upp för mig själv! I sommar ska jag och Ted försöka träna lite parakro de ska bli kul hoppas vi får ihop det bara båda jobbar rätt så mycket men de ska nog gå! Vill man så kan man! Ska snacka med Micke (ordförande för Gävle gymnastikförening) också så att jag kan träna på gymnastikenshus. Det ska jag göra så fort som möjligt, så att jag kan komma igång men träningen så fort som möjligt! Imorgon åker vi hem så imorgon kommer jag byta hårfärg! Jag är lite nervös men de kommer bli skit snyggt! Jag kan inte vara tyst längre... Jag kommer bli röd! Färgen är verkligen jätteröd men jag har ju mörkt hår så vi får se hur bra den tar men röd blir jag iallafall!



Långfredag...

jag fattar inte, man är ute och åker i backen i några timmar så blir man så sjukt trött efter! Sedan vi kom hem har vi käkat godis, glass med jordgubbar, mat och cocosbollar och nu ska jag snart trycka i mig en kopp kaffe... Något jag är så sugen på är en cigg ni som röker vet vad jag snackar om, ett sug efter cigg är på ett helt annat sätt än om man blir sugen på godis eller annat... Men de blir ingen cigg för mig bara massa kaffe... Jag var riktigt beroende av ciggaretter ett tag speciellt efter jag hade varit och hälsat på min dåvarande pojkvän i italien då rökte jag hur mycket som hälst eftersom alla andra rökte så blev man så sugen hela tiden... så de blev svårt att låta bli när jag kom hem men eftersom mina föräldrar inte visste så blev de aoutomatiskt att jag trappade ner men de dröjde ju inte länge förrän de upptäkte de... jag lyckades trappa ner så nu röker jag ungefär ett paket i månaden, men de kommer nog bli mer nu när de blir varmare ute... I kväll blir de Iallafall filmkväll med familjen två filmer är planerade :D



Jag glömde kameran!

Det blev tyvärr inga bilder för jag glömde att ta med mig kameran, klumpigt värre! men de var kanske lika bra, de var så blött i backen så trodde nästan att mobilen skulle bli fuktskadad... Massa lössnö som klumpade ihop sig och bildade massa vallar så de var jätte svårt att åka... Plus att det visade sig, att de inte hyrde ut snowboards så jag åkte skidor för första gången på ca 10 år eftersom Julia vill åka bräda och det var skit läskigt! Men vi bytte efter halva tiden och de kändes underbart att åka på något man känner sig säker på haha näe skidor är inget för mig känns som benen ska gå av eller att man ska sträcka ljumskarna men det var lite kul att testa igen...

En händelserik dag eller?

Herre gud så jobbigt det är när man anstränger sig för att göra något bra så är de nån som klagar och klagar och klagar då blir man sååå trött på den personen... någon som känner sig utpekad? Anna? haha aja men så fort blekningsmedlet var ur och håret tårka så blev bara trevliga miner! Måste ha varit oron som pratade... Det är alltid nervöst att bleka hår man vet aldrig hur resultatet blir!  

De finns inte så mycket att skriva om när man är här uppe så uppdateringen är rätt så dålig och kommer nog bli rätt så dålig de närmaste dagarna men i morgon lovar jag att de kommer lite bilder från backen! För vi ska susa ner på våra brädor som galningar, och sen upp igen och så ska de fortsätta hela dagen!! Godnatt alla sköna typer och hoppas ni fortsätter att titta in här ibland!

Skellefteå

Nu har vi gjort stan här i skellefteå jag har köpt hårfärg haha jag säger inte vad de blir för färg än... ni får se på söndag när jag kommer hem... jag chokade mig själv lite om jag säger så;)  Men jag hoppas det blir bra...Vad tror ni jag har valt för färg?  Har ätit pannkakor som vanligt. och nu ska vi lägga i fler slingor i annas hår hörs senare!

Supertrött!

Jag är så sjukt trött, vad har jag gjort idag som jag har blivit så trött av? Åkt bil? haha aja ska bädda och sova snart hoppas ni har haft en bra dag! Vad ska ni göra i påsk ?

Äntligen framme i norrland!

Nu har vi hunnit fika lite mackor och påskmust och snart kommer  faster Eva och hennes man Peter och då blir de bullar och kakor och massa kaffe... Har redan börjat göda oss här uppe ;) haha Så är det alltid när man kommer upp hit de blir kakor och bullar titt som tätt! Längtar redan hem lite, speciellt till min säng, är helt kär i mitt nya täcke så jag vill bara gå och lägga mig hela tiden! Men nu får jag stå ut här uppe några dagar åker hem på söndag igen! Nu låter de som att de bara är skit här uppe så är de inte, de är jätte mysigt att träffa farmor och släckten men att bo med hela familjen i en 3a är skit jobbigt! Man går varandra på nerverna så fort... Men de är bara att bita ihop och bara vara! Längtar efter Erika...


The family on tour!

Nu har vi åkt någon timme men som jag förutspådde så åkte vi mer än en timme senare än bestämt nästan två timmar sent... Är de så i er familj också eller håller ni tiderna ni sätter? de är iallafall skönt att man vet att familjen är så här så man inte blir irriterad utan chillar i långsamheten :P vi ska snart stanna för en mat paus skulle jag tro i ö-vik kanske ? När man åker så här så märkerman att man åker norrut de blir bara mer och mer snö:( ursh aja de ända possetiva med de är att de blir bra med snö i backen ! Längtar tills vi får slänga oss ut på snowboarden, även om de är en liten backa men de är skönt de med! Love it!

Dagens outfit!




här har vi också ringen!



Visst är den underbar?:D

Godmorgon, godmorgon!

Hej enligt planerna skulle vi ha åkt för 22 min sedan men nej nej än sålänge ligger fortfarande folk och sover här hemma så om en timme ungefär kommer vi nog sitta i bilen tidigast! Nu ska jag äta frukost med min underbara kusin Johanna som har varit här och hälsat på, hon bor i Norge nu förtiden=) Vi har verkligen haft trevligt den här omgången hon har varit här, vi har haft många skrattanfall haha.. En dagens outfit kommer in senare och bild på min fina ring också... Apropå bilderna från min 19års dag kommer så fort jag fått dem men Miriams systemkamera ligger fortfarande kvar här hemma så får se när de blir;) se you later!


Äntligen

Nu har jag äntligen packat klart, att de kan vara så jobbigt att packa... eller de kanske beror på vilken tid man bestämmer sig för att göra det på. Men nu är jag klar med allt, städade upp på rummet också de är mycket skönare att komma hem till ett fint och ihopplockat rum när man har varit borta ett tag, än till ett rörigt rum!  Nu ska jag läsa nått kapitel i boken och dricka en kopp av mitt te jag fick i födelsedagspresen det heter "lyckliga stunder" det finns att köpa på NK och de doftar ljuvligt!


090407

Idag har det varit en seg dag och de är inte bara jag som tycker de många har känt sig hängiga och små trötta, kan de bero på vädret, dimmigt och hög luftfuktighet? jaja nu har jag fått i mig två koppar kaffe, fikade med Anna, Jennifer,Natta och Frida mycket trevligt träffar ju sällan tjejerna längre eller jo Anna då haha (lillasyster) I morgon bär vi av till skellefteå igen denna gång hela familjen... kommer bli en dryg resa tur att jag har mobiltbredband tyvärr inget extrabatteri till datorn än men två timmar av 7 kan man iallafall fördriva framför den! Ska packa väskan snart och hänga upp tvätten jag har tvättat så att den inte möglar under påskhelgen!

slingor, slingor och slingor!

Ja de är vad vi har gjort nu på eftermiddagen annas hår tog en evighet att slinga men nu är sista foliepaketet stängt och nu hoppas vi på det bästa! Annars är de bara att färga de i någon brun nyans så fixar sig allt! Igår fick jag lära mig något nytt när det handlar om hår! De kan ju lätt hända att håret blir lite grönt speciellt om man ska färga håret från ljust till brunt men nu finns de ett knep! man ska ha ketchup i håret! haha de låter jätte mysko men de är sant och de ska tydligen fungera!

Sol men kallt?

Jag vill ju ha värme???

Tråkigt väder!!!

Jaha vad ska man göra nu då? Ska man orka dra sig ut på en promenad iallafall? Man borde men vet inte om jag har lust.... som jag känner nu vill jag bara ligga kvar i sängen och mysa med mitt fluffiga täcke! dricka te i min fina kopp och inte göra särskilt mycke kanske läsa nått kapitel i lipstick jungel. Förrästen så fick jag en superfin ring av min moster och mina kusiner en landskapsring med landskapsblomman för Gästrikland en liljekonvalj den är  väldigt vacker! tyvärr var den lite för stor så den ska bytas till en mindre storlek i dag:D Jag fick också jätte fina silverörhängen vanliga pluppar vilket passar mig har ju aldrig örhängen längre nästan, men dessa kommer jag ha på mig länge!. Ska ta en kopp te nu så blir de en promenad senare!

Vädret bestämmer, är det klokt?

Min dag har verkligen varit helt felfri, har umgåts med mina nära och kära...okej bara en liten detalj var lite jobbig och de var på promenadeni morse när Sally bestämde sig för att inte orka gå längre och jag blev tvungen att  bära henne i 10-15 min, där kan vi snacka kramp i armarna! Men Sally var nöjd.. I morgon hade jag tänkt att ta en långpromenad igen men får se om jag känner för det i morgon! Vädret får bestämma... Hoppas på sol:D Haha ska läsa lite nu sen blir de sova i min nybäddade säng och mitt nya täcke! En av de bästa kännslor som finns är ju när man kryper ner i en nybäddad säng hälst ska det vara helt nya lakan också eller tycker ni inte de? 

Helt Enkelt

Oj så god mat jag har ätit, hallomiburgare med vitlökskräm och potatisklyftor...Helt Enkelt har hur god mat som hälst! Nu väntas prinsesstårta och kaffe, mysigt! Sen får vi se vad som händer senare...

Lovely

Nu är jag hemma, här kommer lite bilder :)

Jag på promenaden i morse


Jag fick ett otroligt fluffigt täcke!



Sally gillade iallafall täcket;)


en bok jag snart ska börja läsa


Jag har fallit för trycket och blivit en converse brud:S har jag börjat tappa min image? haha no I love them!


Snygga och vårfräscha erika bjöd mig på fika:) mycket trevligt! Tack darling.





En te burk från Marimekko


och te till burken


åt nyss lite choklad och drack te i en av mina nya fina te koppar

Min födelsedag!

Nu har jag blivit firad av familjen visar alla presenter senare=) nu ska jag ut i det underbara vädret och gå en riktigt lång vår promenad, självklart får Sally följa med!!! Jag glömde säga att jag träffade Anders Bagge igår en riktigt trevlig prick men lössnuset var inte så charmigt haha ha en bra dag! för de kommer jag ha hörs senare! kameran följer med på turen;)

6 APRIL

Hej jag har precis kommit hem från en lyckad kväll! dansat som en galning och har haft super kul!!!! Nu ska jag sova min första natt som 19 åring, familjen kommer och grattar mig i morgonbitti (lite senare idag)..... mina ben värker!!!  Godnatt!

Kyligt

De är inte alls samma värme ute idag som de va igår men de är skönt att sitta ute iallafall bara man har en filt så blir de de inte så kallt... så ska göra mig en kopp te och sen ska jag sätta mig i solen ett tag !  I morgon fyller jag 19 år!:D Det är alltid kul att fylla år även om de är en trökig ålder...hörs senare!

090405

Hej

Hur mår ni idag då? Jag mår bara bra! Igår hade jag den första lugna lördagen på väldigt länge och det va riktigt skönt att bara slappa framför tvn och umgås med släkten, äta massa godis och snacka skit ! Synd att de är så dåligt väder hade ju gärna gjort en repris på verandan! nu ska jag stoppa nått i magen och sen ska jag ut med sallyrally!

lyxigt!

Jag sov väldigt länge idag men så fort jag gick upp så började jag fixa med chokladfondyen, skar upp frukt och fixade med chokladen sen bjöd jag över Erika min älskling till mys på vår uteplats i solen! de va helt underbart så vi har tillbringat hela dagen i solen med choklad, frukt ,paj och vatten inget mosserande vin idag inte haha... Nu ska jag  ta ett bad med mina väldoftande produkter hörs senare! Big love

Toppenkväll!

OJojoj verkligen en helt underbar kväll jag hade igår! Middagen va hur trevlig som hälst, tack alla kära vänner  som gjorde den så underbar...Jag har fått så fina presenter, här kommer lite bilder på dem

En chokladfondye


Med choklad


Frukt


och mosserande vin

Jag fick även ett kitt från bodyshop helt underbart


och fina blommor




Så om ni behöver tipps på presenter så tror jag att dessa två uppskattas av alla :D


Bilder på från middagen kommer när jag har fått dom!

Stockholm!!!

Fyfan vad glad jag är! Jag kom in i på cirkusgymnasiet i stockholm! så jag börjar mitt sista år där efter sommaren... har tagit ett sabbatsår det här året kan man säga på grund av sjukdom osv. Men nu är de nya tag och ny energi! Faan vad bra!!! Haha känner att de kommer bli en toppen kväll i kväll ! Nu ska jag ta ett varmt bad och njuta av lyckan och sen fixa inför middagen!;) Jag flyttar till stockholm i augusti!!!!

Va faan?!:O

I natt runt två tiden så vaknade jag ut av muller jag trodde det oskade ute men de va nått som inte riktigt stämde och efter ett tag så va ljudet alldeles utanför... skit läskigt och sen när jag kikade ut så låg våra soptunnor ute på vägen, what vem sparkar ut soptunnor på vägen? Skit mysko jag ringde pappa men han va redan på väg ner han ställde upp soptunnorna och hoppa in i bilden för att leta upp människan...När pappa varit borta ett tag så står killen nästan utanför mitt fönster tror ni jag blev rädd eller? haha ja, så jag väckte Anna som blev klarvaken på några sekunder killen var kvar utan för huset ett bra tag sen gick han vidare??? Men de va Torsdag i går = Utekväll för många! Så vi får hoppas att de bara var en full och arg ungdom som fick nått syk igår... Nu ska jag till optiken och sen blir de fika med Anna<3

Längtan

ibland skulle de va skönt att bli kär...

Fixar och donar!

Nu har har jag sattin de två första pajerna i ungnen till i morgon... Det känns som om jag har varit i köket hela dagen!!! aaa orkar inge mer hm... ska man ha fest så ska man och då är de bara att bita ihop! Pappsen och jag var och handlade allt vi skulle ha så nu är nästan allt fixat förutom vinet med de kommer i morgon;) och de två sista pajerna som ska in i ungnen:/

Juste jag vet inte vad jag ska ha på mig... jobbigt... får fundera ett tag, återkommer!

Vår promenad!

Kom precis in ifrån en lång promenad med Sally, så skönt att få röra sig i vår vädret och att få njuta av solen de är vardagslyx för mig !

















Baka baka liten kaka!

 Men för min del blev de bröd;)


Städa...

Nu ska jag äta något och sen blir de städning uta av lägenheten så att de är fint i morgon på Festen;) De ska bli riktigt trevligt de känns som jag har sammansvetsat ett bra gäng med tjejer:D plus lite vin på de kan vi inte få nått annat en en riktigt kul kväll!!! nej nu håller min mage på att skrumpna ihop måste ha mat;D Puss

feeling naked to day?!



Hemma spa!

Kanske lite övedrivet men har skämt bort mig lite iallafall, Anna fick mig att basta lite nu på natten tvätta håret och bara njuta lyyxa till det met ett gott bodybutter... riktigt mysigt med lite syster tid! Borde göras oftare... Förr umgicks jag och Anna hela tiden vi hade gymnastiken osv. men så har de inte varit de senaste tiden man glömmer att de är viktigt med familjen! Slut med de nu man ska hålla hårt i sina nära och kära!!!


The girl in the pink hat is coming to Sweden!

I'm sooo HAPPY!


Skvaller, sex och middag!

Nu har jag fikat en massa timmar, blev Mingel och bar jag gick dit innan och lät tankarna flöda... brukar göra de ibland öppna ett word dokument och bara skriva de jag tänker på, de brukar ofta bli väldigt bra... Jag presterar mycket bättre när jag är på ofentliga miljöer när jag sitter på tåg eller är där de rör sig mycket folk på centralstation i stockholm tex. där rinner texten ner på papperet behöver inte ens anstränga mig! Och självklart på fik är också en väldigt bra miljö för mig att sitta och skriva i!
Fikat var i själva verket kaffe och sen en otroligt god sallad för min del... vi sanckade skavaller sex och fredagens middag så kom Erika förbi en stund!:D Mycket trevligt!


Deklarera

Hej jag är sjukt trött i dag! Men jag har deklarerat för förstagången i mitt liv haha och jag kommer få tillbaka en rejäl summa pengar skönt! Jag har nämligen betalat alldelses förmycket sakatt än vad jag skulle ha behöft göra igentligen... Men det känns skönt att få lite cash;) Ska fika med Madde i dag måste bara bestämma en tid! Hörs senare

RSS 2.0