Ny start!

Hej I'm back again hoppas ni har haft en trevlig sommar och en mysig början på hösten de har jag haft iallafall! Jag har flyttat till stockholm och jag stormtrivs de enda som är segt är att min älskade Erika bor kvar i Gävle, och de är plågsamt att inte få träffa henne lika mycket som jag är van vid!!! Men vi överlever... Jag har min pojkvän här som gör saknaden lite lättare!

Nathalie har varit här i helgen så de har varit en riktig partyhelg vi var ut i fredags och i lördags och de blev en runda på stan i dag köpte hårfärg så nu är jag brunett igen, de känns rätt så skönt faktist! I går var vi på "Cirkus hjärta" en cirkusföreställning och den va verkligen super bra jag älskar verkligen cirkus och de finns inget annat jag hellre skulle vilja göra i mitt liv, jag är så glad att allt har blivit så bra!

Skolan är toppen lärarna är så sjukt duktiga och jag känner att jag kommer utväcklas enormt mycket de här året, och klassen är underbar jag ångrar inte en enda sekund att jag valde att gå om och flytta till Stockholm. I love it!

Här har vi en bild på mig i från jobbet klassen gjorde på stadshuset förra fredagen!


Your wordsNamn:
Stammis?

Din Mail: (visas aldrig)

Bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback