Trevlig dag=)

Jag går upp och ner helatiden nu i morse var jag fortfarande jätte nere, men vi började med en lektion med Anja som ska göra våran föreställning nu till jul, de va jätte bra för mig, att få skaka av mig de jobbiga och bara improvisera dans och tillitsövningar med klassen, jag mådde mycket bättre efter den lektionen! senare hade vi akro och shit vad jag har saknat att träna ordentligt de är så roligt att kunna ta i förfullt utan att bli sjuk, jag känner att min form börjar komma tillbaka! I morgon åker jag hem för att gå på Lalehs spelning på spegeln i Gävle. Det är jag och Julia som ska gå hon fick de som present när hon fyllde år i somras så de ska bli super trevligt!


Sorg..

Att förlora någon som alltid gjorde en glad och som har stått en nära, någon som man tror skulle finnas där för alltid... de är hårt och ens tillvaro kan gå från toppen till botten på bara ett ögonblick, de var de som hände mig, jag tittade tillbaka i min kalender och upptäcker att det redan gått 7 månader hela 7 månader sen min underbara och saknade vän Nils dog... tiden och livet har gått så sjukt fort de känns som om de lika gärna kunde varit i går han försvann, de gör fortfarande lika jävligt ont när jag tänker på det och att livet kan vara så oförutsägbart skrämmer mig... att när som hälst så kan någon bara försvinna och inte finnas kvar de är så viktigt att vara rädd om de man har och de är nått man måste påminna sig själv om så ofta, de är lätt att glömma. Varje gång jag blir så här ledsen så hjälper de mig att se saker klarare, se de som är viktigt...


Ny start!

Hej I'm back again hoppas ni har haft en trevlig sommar och en mysig början på hösten de har jag haft iallafall! Jag har flyttat till stockholm och jag stormtrivs de enda som är segt är att min älskade Erika bor kvar i Gävle, och de är plågsamt att inte få träffa henne lika mycket som jag är van vid!!! Men vi överlever... Jag har min pojkvän här som gör saknaden lite lättare!

Nathalie har varit här i helgen så de har varit en riktig partyhelg vi var ut i fredags och i lördags och de blev en runda på stan i dag köpte hårfärg så nu är jag brunett igen, de känns rätt så skönt faktist! I går var vi på "Cirkus hjärta" en cirkusföreställning och den va verkligen super bra jag älskar verkligen cirkus och de finns inget annat jag hellre skulle vilja göra i mitt liv, jag är så glad att allt har blivit så bra!

Skolan är toppen lärarna är så sjukt duktiga och jag känner att jag kommer utväcklas enormt mycket de här året, och klassen är underbar jag ångrar inte en enda sekund att jag valde att gå om och flytta till Stockholm. I love it!

Här har vi en bild på mig i från jobbet klassen gjorde på stadshuset förra fredagen!


RSS 2.0