Time for bed...

Nu har jag slappat framför tvn ända sedan jag kom hem från simskolan, jag är helt slut ändå är de bara 3 timmar i vattnet på sommaren är de 8 timmar så måste skärpa mig nu om jag ska klara den här men nu är de lov i två veckor så kan slappna av! PÅ måndag fyller jag 19! Herregud att de redan har gått ett helt år sen min 18årsdag sjukt! känns verkligen inte som de! Men så är det iallafall... nu ska jag sova godnatt!

Sleep

jag tog och sov en timme nu precis innan simskolan börjar samla energi för att orka vara på topp, för det är nått man verkligen måste vara när man har massa ungar i vattnet och de inte kan simma! måste stoppa något i magen nu innan jag går också... får se vad de blir :D

Jag känner för att göra något i kväll! någonting kul eller annorlunda ska fundera ut något klurigt :P nu blir de JOBB! hörs
senare:)
Älskar mina Jeans från Italien, Terrasini


one need...





Tatuering

Jag har länge funderat på att göra en tatuering men har inte riktigt vetat vad jag vill ha och vart jag vill ha den men nu har jag iallafall kommit på vad jag vill ha förnågot! En humla! så nu är jag på jakt efter en snygg humla! den ska självklart inte vara i färg tycker inte att de är snyggt med färgade tatueringar... varför har jag då valt detta motiv? Jo för att en humla är igentligen alldeles för tung för att kunna flyga och att ingenting är omöjligt är ett mott som jag verkligen håller fast vid och lever efter och jag tycker att humlan symboliserar det mottot perfekt!

God morrgon!

Uppe med tuppen idag! jag måste nog säga att de här har varit den värsta natten på flera år! jag har vaknat minst 15 gånger eller jag har rättare sagt aldrig riktigt somnat, varje gång jag slumrat till har jag ryckttill och vaknat? What's wrong with me? iallafall så kom jag i säng runt tolv i går de har jag ine gjort på jätte länge känner mig rätt så stolt! Dagens plan är denna: 

- Äta frukost och lägga i en tvättmaskin med tvätt!
- Betala telefonräkningen!
- Ta en lång promenad med Sally i de fina vädret.
- Jobba med Herbalife någon timme
- Fortsätta tvätta!
- Fixa lunch
- Jobba (Simlärare)
- Middag
- Jobba med pappersarbete om jag orkar!
- Fortsätta tvätta!
- Sova!

Låter som en helt okej dag nu ska jag börja dagen med en Herbalife shake!


Sally

Före



Efter




Skönhetsoperationer

Jag såg en dokumentär om en journalist som skulle göra en undersökning om hur det här med skönhetsoperationer påverkar en som person så hon skulle prova olika behandlingar... Från början var hon väldigt försiktig och rädd men ju längre tiden gick så kändes de mer okej att ta en extra spruta botox och de blev nästan till ett beroende... Resultatet blev riktigt bra, hon såg inte ut som en uppstoppad docka som många brukar göra, men om man väl har börjat så kan de snabbt bli ett beroende. Man gillar förändringen och ju längre tiden går och ju fler sprutor man tar desto mer plastig blir man... Jag har inte varit emot skönhetsoperationer och är fortfarande inte de, bara man håller de på en rimlig nivå och inte börjar se ut som dockor så är de okej... men de är inget jag skulle göra själv... Och dokumentären  var riktigt obehaglig! så se den innan ni gör ett ingrepp de finns alltid en baksida som inte alltid är så vacker! Spela nu


wok!

Nu har jag jobbat i en och en halv timme ska gör någon mat nu funderar på wokade grönsaker med nudlar? De skulle kanske skulle vara gott och de går fort att göra också för vid kl sex ska jag kanske till sjömanskyrkan och lyssna på musik om jag kan få med mig någon dit?! Det är inte så kul att gå själv.... hoppas vi har några nudlar hemma... hm jaja annars får de bli ris:D

090330

Måndag igen, har varit ute med sally en stund de hade varit riktigt skönt om de inte hade blåst så mycket... Nu är de en vecka kvar till min födelsedag=) funderar på att ha en middag med några trevliga tjejer och kanske någon kille också;) Men tror jag bara vill vara kvar här hemma och inte gå ut hade tänkt mig en mys kväll med ost och kex nått gott vin och en film kanske? Låter de som en bra idé? Ska planera ihop något bra ;)

I helgen blev de en två dagars fredag = Goya som vanligt och Lördag blev de Hangloose... kanske en aning förmycket alkohol för att vara en och samma helg ...  och jag som hade bestämt mig för att trappaner på festandet och alkoholen haha får bli skärpning nu!!! In föra en vit månad kanske skulle vara en god idé... men undrar om jag skulle kunna hålla mig?! Tveksamt....

Nu ska jag koka te och börja jobba med pappers arbetet!

Jag visar före och efterbilder på Sally (min hund) sen så får ni se hur hon blev efter att jag ryckt klart henne:D

God dag!

Hej idag är de freadg!:D för mig känns de inte så speciellt, man kan säga att jag har fredag hela veckan! haha Jag har lite bråttom nu ska ner och fika med Miriam Frida och Rebecca kanske blir nån bild om vi har tur;)  Igår så fick jag mat tillsist iallafall de blev pasta med pesto bröd och grekisk sallad plus mitt hembakta bröd;) de va så sjukt gott men de kanske berodde på att jag var så hungrig!

Jag såg två filmer i går, får berätta mer när jag kommer hem! Jag tjänade iallafall lite pengar;) sorterade papper!

maaaat!!!

Nu har jag städat rummet och fixat med tvätten, så sjukt långtid allt tog! är trött i kroppen och är svin hungrig! hoppas mamma har fixat nått att äta snart...

Sola är livet!

Jag älskar solbränna de är så snyggt! Jag kom å tänka på nått jag hörde på radio för nån dag sedan... De har ju hela tiden tjatats om hur farligt de är att sola, de är större risk att man får hudcancer osv. men nu har de upp täckt att kvinnor som solar löper 30% mindre risk att få blod proppar! Men de jag skulle vilja veta är med hur mång % risken ökar för hudcancer när man solar än när man inte solar... Men man ska såklart inte bränna sig! Så att man vet vad som väger tyngst!;)


DennisM

Jag vaknade för en halvtimme sedan jag som hade ställt kl på halv nio:/ skit också! Jag förstår inte mitt undermedvetna måste ha lärt sig hur man stänger av mobiltelefonsalarmet! jag vaknade inte ens lite av de idag!!! Och jag som har saker att uträtta idag satan!

Ingen har väl missat diet bloggaren från Göteborg? DennisM,  han kör gröna te-dieter osv. men man kan i själva verket inte kalla de dieter utan snarare svält perjoder och de är absolut inte hälsosamt:/ Visst jag tycker också att man ska vara smal och hatar övervikt men man ska inte se ut som skellet och se annorektisk ut... och de tär på hjärtat att svälta sig på detta sätt! Men sen tycker jag ändå att DennisM är en duktig bloggare och att de är intressant att läs hanns blogg! Dels för att den är så proviserande:D

Gå ner i vikt eller bara må bättre, allt är möjligt!



Nu har jag ätit herbalifes produkter i drygt 3 veckor snart tror jag... jag känner mig mycket piggare och jag mår toppen!  Träningen är inte alls lika jobbig längre får knappt träningsvärk och jag orkar mera, så herbalifes produkter är verkligen skit bra! Och jag har minskat med 3 cm runt midjan på den här tiden vilket inte alls va planerat, så jag tror verkligen på de här produkterna! Jag ville inte gå ner i vikt så därför byter jag bara ut 1 måltid per dag mot herbalifes shake, vilket för min del brukar bli frukosten, då gör jag en smoothie med fil och frysta hallon, en banan och formula 1 och en skopa proteinpulver(formula3) de blir jätte gott och en riktig toppen start på dagen! Så behöver ni gå ner i vikt eller bara som mig känna er piggare och prestera bättre under dagen så börja med herbalife! Kommentera det här inlägget så hjälper jag er att komma igång! ni kan också gå in på http://www.herbakatalogen.se och kolla in produkterna, de finns riktigt goda proteinbars!



Danmark

Jag vet inte hur många år sedan de va men 4-5 årsen kanske så åkte jag tillsammans med min familj till Danmark på semester, de var riktigt mysigt vi bodde i en liten stuga så Julia, Anna och Jag fick sova i ett rum.. jag kommer inte riktigt ihåg vad som hände men Anna började iallafall skrika på grund av en spindel men den tog vi ut och allt var lugnt... De här va när vi skulle sova jag låg på våning sängen Julia viska mitt namn  och pekade på väggen bredvid mig... jag låg väldigt nära väggen så när jag vände på huvudet så så de ut som om de va en sån där jätte-spindel med hår... Jag kastade mig ner för sängen och började skrika tårarna sprutade och sen dess har jag hatat spindlar! Självklar så var det ingen jätte spindel med hår utan bara en vanlig spindel men eftersom jag va en decimeter ifrån den så såg den mycke större ut än vad den var.





<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/514559/ellenhedin?claim=5yc43bpjz8j">Följ min blogg med bloglovin</a>


..

090325

Än så länge har jag bara tagit det lugnt här i Julias lägenhet men tar nog nästa tåg hem! Har fortfarande inte ryckt klart sally :S segt som faan! så de står högst upp på listan sen måste jag städa rummet kan inte sova där inne förrän jag har hittat spinden jag kastade iväg nånstans i när den kröp på mig för nån dag sedan:/ jag har lite spindel fobi den är inte extrem men den finns fortfarande där och de är skit jobbigt...när jag var minder hade jag ingen rädsla för spindlar måste ha varit insidenten i Danmark som har gjort det kan berätta de senare idag! så städa på rummet och hitta den lilla rackaren så blir allt bra! hörs senare!

Män som hatar kvinnor

Jag älskade den! den va helt underbar som jag trodde så var den jätte obehaglig men den va så bra! Jag blev så tagen av historien, kunde inte släppa blicken får duken! De va bara ca 10 stycken i salongen så de kändes som en hemma biosalong ! Nått jag ska göra veckorna framöver är att börja läsa serien med böcker! och till er som inte har sett filmen än, se den! Den är absolut en av de bättre svenska filmer som har gjorts de senaste åren enligt mig! Okej jag har ju inte sett alla som har gjorts, men den är bra, jag lovar!  Verkligen värd att se! Nu är de snart tid att sova men vi hörs i morgon Natti natti!

En annan...

...som också är grymt snygg är Penelope Cruz


The City

Jag har inte nämnt den serien på hela den här tiden men nu har jag sett hela första säsongen och jag är helt sold! Jag älskar den, NU kan jag knappt vänta tills nästa säsong kommer! Hoppas de inte dröjer allt förlänge innan den är här! Apropå ingen ting så får jag vet innom en snar framtid om jag får börja i Stockholm eller inte !!! Hoppas<3

Alli är ju så grymt snygg en aning för smal bara...


Avis? nej inte jag...eller lite kanske;)

Hej igen nu ligger jag i Julias säng och myser! Har snackat lite med Marcus som är i Turkiet och jobbar.... jag längtar verkligen till värmen lyckos dem som får vara där nu men men ska sluta vara avis! nu ska jag inte tänka på de jag har ju min tidning och mitt kaffe så får jag vara nöjd för stunden! Julia kommer nog hem snart vi har planerat in bio ikväll vi ska se "Män som hatar kvinnor" den sägs ju vara bra, men tror den kommer vara riktigt obehaglig!



Vår vart är du?

Okej vad är det här? snart är vi inne på april men de har snöade som satan i natt och de är minusgrader?! Vad hände med den globala uppvärmningen? Nu vill jag ha vår, är så less på den här kylan... Jag är påväg till Uppsala för att hälsa på Julia det ska iallafall bli mysigt!  De är typ bara jag på tåget  rätt så skönt faktist!



Jag åt frukost på balkongen för några dagar sen nu är de snöstorm...


jag just nu!

090323

Hej urusel bloggning den senaste tiden sorry! Men jag har inte haft någon lust och då är de likabra att ta ett litet uppehåll... men nu är jag tillbaka!

Jag har fixat lite saker idag jag har skrivit mig i Uppsal, bakat bröd och nu gör jag en lasagne så de blir färskt bröd till maten i kväll riktigt nice! ska fixa en sallad också så blir de en fin-middag så här på måndags kvällen!

ihelgen har jag haft det toppen kan tyvärr inte säga att den va särskilt lugn som jag hade planerat att den skulle vara men kul var den iallafall! I fredags så bestämde jag mig för att ta en sväng förbi Maja som skulle ha fest ,de va som vanligt väldig mycket yngre människor på festen.. tillsist var de bara jag, Maja och Krisitan  kvar så kom Micke förbi en stund efter krogen  så de va rätt så mysigt men  bestämde mig för att dra hem skulle ju upp och jobba som simlärare som vanligt!

Lördag
Danne hade inflyttningsfest så först satt jag och Erika och drack vin här hemma innan vi drog hem till honom där de va såå mycket folk de va typ 50 pers i en 2a de blev riktigt kul ...vi stod på listan på Hangloose men jag upptäckte att jag glömt leget hemma såå drygt,  vi försökte fixa nån som kunde köra oss men de va ingen som hade lust så de blev raggarbil! haha jag som aldrig trodde jag skulle sätt mig i en sån:O riktigt pinsamt! när vi kom in så va kl 00.20 listan revs 00.00 fan vad drygt! så de va bara att betala men som tur var hade vi för en gångs skull super kul där! Sen blev de efterfest hos Danne igen! vi åt rån med smör ett helt paket gick åt haha (inte smör dock)

nu måste jag göra en sallad puss hej!


NU är de på gång!

Det är 9 grader varmt ute så våren närmar sig med stormsteg! även om den inte riktigt är här än! men snart så:D jag har städat huset i dag igen och ska rycka klart Sally orkade inte göra de igår... kroppen gjorde för ont men trodde de skulle vara värre idag brukar vara värst dag 2 men tydligen inte, kanske beror på herbalifes produkter! musklerna återhämtar sig snabbare!

Min kväll blir lugn kanske ser på film med någon? nån som känner sig manad.... Erika???

Skit ont i ryggen!

Haha ja de har jag men de beror på träningsvärk och stretchvärk! och inte nått annat jag trodde att datorn hade krachat igår för skärmen va bara svart när jag satte på den men idag funkade den helt perfekt igen... Den tyckte kanske att jag behövde en paus!

Så får gå igenom Gårdagen nu istället!

jag kom fram till stockholm vid 10 tiden då satte jag mig på coffe house och åt en sallad den va inte alls så god som här hemma jätte konstig pasta och currysås, så glömde jag säga till att jag ville ha utan lök men tryckte i mig hela iallafall, eftersom jag skulle behöva all den energi jag kunde få! Jag hann inte göra så mycket mer än de innan jag satte mig på   t-banan mot Alby tog drygt 40 min.

Jag hade ingen aning om vart jag skulle gå när jag kom ut vid Alby centrum men de va inte svårt att ta reda på, de va många som visste vart Cirkus Cirkörs lokaler låg så 15 min senare var jag ombytt och klar! vi började med att prata lite och skriva på massa papper knäppa kort osv. Sen värmde vi upp och körde igång orkar inte berätta hela intagningen men de va riktigt roligt! Lärarna va sjukt proffsiga! Så nu känner jag till110% att det här är vad jag vill göra!

Stretchläraren kör på chinesisk stil de gillar jag hårda tag och så att de gör riktigt ont! man märker så fort att man blir vig när man stretchar på de sättet!

sen åt jag på macdonalds innan jag åkte hem... jag höll på att somna massor av gånger på pendeltåget mot upplands väsby va nära på att missa hållplatsen så somnade direkt på upptåget och vaknade 25 min innan jag skulle av skönt!

Har jag sjukt mycket träningsvärk så ska försöka mjuka upp musklerna lite och rycka klart sally nu hörs senare!

God morrgon!

Jag vill inte veta hur lite jag har sovit i natt men jag känner mig rätt så utvilad än då...så får hoppas att jag inte blir trött under dagen! sitter lugnt på tåget fönsterplats yes! skönt att få en bra plats iallafall så dagen har börjat bra hittills!

men när jag gick till tåget så hände de nått ovanligt som man inte ser varje dag, en kvinna gick i cykelbanan och de kom en cyklist och cyklade rakt på henne med flit och sen började de skrika och han spottade henne i ansiktet vände och cyklade tillbaka mot stationen?! hur fan kan man göra något sånt spåtta en okändmänniska i ansiktet ?att spotta nån i ansiktet i huvudtaget är INTE okej! hon var helt chockad tur att de inte var jag som råkade ut för de de hade inte triggat självkänslan precis...

Nu blir de lite Bent it like beckham och apelsin!

borde sova!

Fan! jag är för nervös för att kunna sova! åker till Stockholm i morgon för att göra ett intagningsprov men har ingen aning om vad jag ska göra... om jag ska vara med och göra alla delar som fystest osv. eller om jag bara ska visa vad jag kan eftersom jag ska börja i 3an om jag börjar till hösten... på rektorn lät det mer.. ja men kom då då för alla är ju där så kan vi prata vidare .... what a fuck jag är nervös.

Men de brukar vara värre såhär kvällen/ natten innan sen på själva dagen släpper det lite och de blir till energi istället (eller är de önsketänkande?) jag vet inte om de omvandlas till energi men de brukar iallafall släppa en aning för mig! Hoppas jag hittar nån trevlig kompis som jag iallafall kan umgås med, borde kanske ringa Patrik och kolla vad han håller hus i morgon... en fika med en stor sallad skulle passa fint när allt är klart! =)

NEJ nu måste jag tvinga mig själv att sova!

Melodifestivalen

Men först på schemat är de melodifestivalen:) vilket bidrag tror ni vinner? Jag är igentligen inte insatt i melodifestivalen men de är rätt så mysigt ibland att krypa upp i soffan med en varm kopp te och bara lyssna och titta inte behöva fundera så mycket! jag tror att måns bidrag ligger bra till men de är också bara det jag har riktigt koll på hur de låter så har inte så mycket att gemföra med haha:P Ska dricka lite kaffe och äta lite tårta nu så att jag piggnar till hörs kanske en gång till innan vi drar ut på äventyr jag och min babe Erika!<3

Nils...

Nu har jag haft en down time igen tittade på Nils fram trädande och de känns så sjukt att han aldrig kommer vara här med oss igen, att han aldrig kommer dra sina sjuka skämt eller retas med en... Det är så svårt att förstå varför en sån älskvärd människa som ger såååå mycket till så många ska få ett så kort liv...man får det här svarta hålet i magen och bröstet och allt känns så meningslöst men ska försöka skaka av mig den här sorgen för ikväll.. för jag och älsklings Erika kanske ska ut på Goya förhoppningsvis ska vi de iallafall:)

090314

Hej!
Det blev inget bloggande från fiket, lyssnade igenom en extra utbildning från Herbalife istället och gjorde värsta antäckningarna, tror jag lärde mig mycket på den halvtimmen! Skit bra!

Men fick värsta bråttom när jag skulle hem tog tjugo över 6 bussen hem då hade jag 30 min på mig att göra mig i ordning byta om och springa till bussen... och jag hade inte ens bestämt vad jag skulle ha på mig men jag hann... men sen visade det sig att bussen va mer än 10 min sen så fick stå vid busshållsplatsen as länge:/

Vi började kvällen hemma hos Senja men vi gick rätt så snabbt vidare till all saints där vi satt och drack öl tills de va time to move on till Goya de va riktigt kul Miriam Åkte hem vid ett tiden  Men jag och Mickis röjde loss på dansgolvet! och vi tog sista bussen hem:D lyckad kväll!

Fredag den 13

De är fredag den 13 igen andra gången för i år! hm senast fick jag en öl över mig undra vad som händer i kväll... jag och Anna har beställt bikinisar från hm skit snygga nu är de bara sommaren som ska komma! ser inge vidare ut... snön ligger fortfarande kvar :( Anna har bakat kakor till Gympaskojj på gymnastikens hus i morgon tack och lov att jag har slutat med den där skiten!

Jag har haft ett telefon möte med Annika så på måndag ska vi lägga upp 90 dagarsplanen ska bli kul! Och alla som kommenterade igår jag kommer skicka ett mail innom den snaraste framtiden! så håll koll på mailen!

Ska ner på stan och fixa några ärenden bloggar från något fik senare!

090312

Hej idag sov jag alldeles för länge, hamnade i ett stadie där man känner sig för seg för att göra något vettigt i huvudtaget.. Så min dag har inte varit så händelserik... Jag började med att äta lite frukost och sen satte jag mig nere i källaren och tittade på nån film samtidigt som jag skulle börja trimma (rycka pälsen) Sally... ingen hitt, hon naffsade och försökte springa ifrån mig helatiden men ska göra ett nytt försök snart:D

Har sett filmen Disturbia riktigt obehaglig film jag brukar inte vara så kännslig när de gäller filmer men den här var droppen urch!!

Nu dricker jag smoothie med tropisk fruktblandning yogurt och herbalifes kosttillskott med vaniljsmak riktigt gott mmm!


Gävle

Hemma igen hem färden gick rätt segt vi stannade i Umeå för att pappa skulle på ett möte medans jag satte mig på ett fik och gick igenom den sista delen av Herbalifes utbildning, så nu ska jag bara bygga min 90 dagarsplan med Annika! Vill komma igång så fort som möjligt nu!

Jag är sjukt trött men borde rycka upp mig lite och kanske gör nått?! fast ett varmt bad och tvn lockar mer ärligt talat...

Secondhand

Nu har jag shoppat lite på kupan, en secondhandbutik här i skellefteå!












Stålmormor

Hej vi har när vi kom hem ifrån turen så åt vi lite lunch och efter lunchen så kom Frida på besök med sina barn, de har ju blivit så stora sen jag såg dem sist! fikat dukades fram såklart... och de matade Sally så jag trodde hon skulle spy men de gjorde hon inte och tur va väl de! Men tror hon har gått upp några kilon så mycket som hon får här uppe haha och de är nog inte bara hon som blir gödad... Här har vi kusinbarnen som hälsar på stålmormor (gammelmormor) hur söta är de inte?!












090310

Vi tog en tur ut mot havet  men kommer inte ihåg vad stället hette! De va riktigt fint men svin kallt!

Sally


Pappsen



Farmor



De var iallafall nån av oss som njöt av friheten och kylan!



Eller....



Fikat fick bli i bilen ;)


Skellefteå

Nu ska vi ut i vintervädret en stund vi får se vart vi hamnar återkommer med mer information=)

Mys

Nu sitter jag här med farmor och myser med kaffe,godis,kakor,bullar ja massa sötsaker och tittar på tv. Pappsen är på hockey... Sallan har försvunnit haha eller inte hon har väl gosat ner sig nån stans min sweet dog! Men hon har lite blandande beteenden hon beter sig som kaniner ibland och i dag började hon sitta i fönstret och kikar ut på allt som händer utanför (nästan ingenting alltså!) som innekatter brukar göra!? Vad har jag för husdjur igentligen? hund? katt? kanin?

Erika är så sööt!

Haha jag kan inte låta bli att skratta åt min goa älsklings tjej Erika love you darling!! längtar efter dig har inte träffats på så länge! hmm hur många dagar är de? Vi får stå ut tills på onsdag! Men jag ringer i morgon! Puss

Söndag

Skellefteå here I come! haha aja inte riktigt så många som välkomnar mig dock ,känner ingen i min egen ålder här  uppe så de blir några dagar med farmor och pappa kanske ska träffa min kusin en korttis också det blir trevligt! Bilfärden gick helt okej men var rätt dåligt väder ett tag och många galna bilförare ute på vägarna... obehagligt!

Sally hittade till rätt dörr fast hon inte har varit här på länge de var imponerande duktig vovve! hehe fikat stod väntande på oss som vanligt älskar farmor Inga-brittas hembakade mackor! Här läst Sofies (Min kusin) spallt i deras tidning också riktig bra! Nu har jag bloggat ett tag skrivit i kapp de senaste dagarna jag har missat men ska nog sova snart!

Lördag

Simskoleavslutning!

haha jag kan inte påstå att jag va så jätte pigg när jag vaknade vid 11 men jag mådde inte dåligt heller.. den där shaken var riktigt super mot baksmälla! Så alla glada börja med herbalife! Jag gick upp vid 12 drack lite te hade ju redan ätit frukost;)  Vi skulle ses vid ett och fixa allt inför avslutningen så jag va iallafall riktigt pigg när jag gick till badet! Sen när jag kom hem hade jag tänkt att packa till Skellefteå men va så sjukt trött så somnade till mellodifestivalen...


Fredag

Jag har varit dålig på att uppdatera sorry! Men på grund av allt som hänt så har jag inte orkat men börjar iallafall sakta men säkert må bättre... De är många nära personer som mår dåligt just nu så på grund av massa olika saker så nu gäller det att ta hand om varandra, vi måste vända den här svackan!!!

Jag tänkte börja med att berätta om fredagen som jag inte har hunnit med att göra än, Jag och Anna var ju som sagt i Stockholm för jag skulle på en casting men vi kom dit vid 10 tiden så de va 4 timmar kvar innan vi skulle till karlavägen 100 där castingen skulle vara... vad tror ni vi tillbringar tiden med? Jo äta!  toppen 4 timmar med att äta massa onyttigt, blev orolig ett tag att jag skulle svälla upp... passar ju bra när man ska se lång och smal ut haha eller inte!  vi åkte lite tidigare och satte oss på ett fik på karlaplan riktigt gulligt ,dörren såg ut som en dockhusdörr haha så liten:) castingen gick bra så nu är de bara att vänta och se!

När vi satt på stationen så var det 2 arbetande killar med snickarbyxor som spanade in oss de kanske gick förbi oss 6 gånger haha, de trodde väl att vi hade spanat in dem... vilket kanske va lite sant, men lite övedrivet iallafall! Och borde inte de jobba?

På kvällen blev de utgång fick en sorg-attack eller vad man ska kalla det tårarna börjar rinna och svårt att andas men de gick över fort så kvällen blev trevlig och de blev efterfest hos Jeppe kom hem vid halv 6 på morgonen ! Jag kände mig hungrig när jag kom hem så gjorde en herbalife-shake med fil och hallon så god!

On my way!

Sitter på tåget till Stockholm nu Anna är bänkad mitt i mot mig vi ska äta något när vi kommer fram sen har vi inget planerat förrän castingen kl två, så vi får se vad vi gör kameran är iallafall med så de kommer upp bilder så småning om! Jag är lite nervös så önska mig lycka till!

Lördag

Så här såg jag förresten ut i lördags

090305

Så här såg jag ut idag helt neutral skönt med sånna dagar också!

slita


Jag städade hela huset idag, riktigt slitjobb men fick ju betalt och jag unnade mig ett par jeansleggins från Gina har velat ha ett par så länge och nu har jag ett! Sen blev man ju tvungen att köpa busskort och upptåget kort för några hundra, tur att ma och pa betalar för dom!










Kvällsmat=)


Herbalife!

De är dags att rycka upp sig nu! Man kan inte gå och sörja i all evighet men de är tillåtet ett tag och de är såklart man ska minnas och sakna Nisse, men man ska inte begrava sig själv tillsammans med honom!

Idag träffade jag Annika som hjälper mig med Herbalife som jag började med i dag så om någon är intresserad av produkterna så hör av er till mig! De är olika kost tillskott de finns allt möjligt från viktkontroll till skönhetsprodukter! När jag har kommit igång kommer jag att beskriva hur jag har påverkats osv. och självklart beskriva om de va enkelt att komma igång med arbetet och skaffa kunder!



I morgon blir de Stockholm med Anna kommer bli en toppen dag! och lördag simskoleavslutning ska bli så skönt men sen börjar ju en ny omgång den 17 inte lika skönt, men innnan dess så hinner jag åka upp till Skellefteå med pappa och Sally och hälsa på farmor åka snowboard och bara ta de lugnt, va så länge sen jag va där och hälsade på... känns som jag har missat att åka upp en omgång när resten av familjen varit där...

Simskola!

Hej snart blir de simskola igen kl 16-19 får se om jag kommer ihåg alla namn fortfarande haha en vecka lov och man blir helt förvirrad... På lördag är de avslutning med första omgången så snart blir de nya barn som man ska lära sig namnen på, aa jobbigt ! På fredag blir det Stockholm ska bli spännande och kul!

090302

Kunde inte sova igår jag tror jag är rädd för vad drömmarna för med sig, till sist så slocknade jag iallafallo ch de blev en drömfri natt! Eller iallafall inget jag kan komma ihåg... Sov jätte länge in på dagen idag, känns lite surt eftersom jag hade en hel del planerat... jag får väl ta och göra de i morgon istället! Jag var ut med Sally och sen så slappade jag med Anna framför tvn...

Ringde Walter men det var Lena som svarade så nu hoppas jag att Walter ringer upp mig snarast!!

Jag bestämde mig för att åka och träna så bokade in mig på ett Power Yoga pass som jag gick iväg till, de va riktigt skönt kunde släppa allt annat som snurrar i huvudet och bara fokusera på Yogan. Sen blev de en halvtimme löpning / 5km och 30 min contortion träning innan jag drog mig hemmåt... Då de blev pasta och sallad till middag!

Nu ska jag lyssna klart på Sista Twilight boken mamma har lånat några nya talböcker men glömde säga att jag ville ha de på engelska så får ta en sväng förbi biblioteket imorgon!

Puss


Leva

När en kompis dör känns de som om någon skakar en och på minner om att man ska visa uppskattning till de levande, man ska inte glömma bort dom som betyder nått! Och man ska göra saker i livet som man verkligen vill göra man ska göra de man känner för, säga de man tycker och leva ett så värdefullt liv som man bara kan...Alla får inte den chansen lika länge! Därför ska man tavara på den tid man får...Jag känner att jag har kastat bort betydelsefull tid där jag kunnat gjort så mycket mer än vad jag gjort. och inte sagt vad jag har velat säga, men nu är de slut på de!

I fredags så bad jag till gud, jag vet igentligen inte varför, de har aldrig hänt förr och jag är inte troende men de kändes som om de va det ända jag kunde göra i det läget... Trots att jag kände på mig att han redan var död... Men de gav mig ett litet hopp, även om de va väldigt litet och de gav mig tröst i oron och ovetandet....

Wallander

Jag har tittat på Wallander med mamma och Anna. Det blev ingen dansträning ikväll anna stukade foten på träningen så nu ligger hon skadad i soffan... Vi har tryckt i oss massa godis och glass och mat från Donken, blev cesarsallad för min del iallafall så, så onyttigt kändes de inte... Ska dricka te med resten av familjen innan vi går och lägger oss men jag orkar inte snacka om några seriösa saker nu de blir för jobbigt...

Jag vill....

Också tacka alla gulliga läsare som stöttar och uppmuntraren de värmer,Tack!

090301

Vi festade för Nils igår! de va mycket tårar igår, trodde aldrig att de skulle sluta rinna men vi lyckades ha kul en viss del av kvällen iallafall! De va skönt att träffa alla underbara vänner man inte sett på länge och vi stöttade varandra...Nils va en partymänniska så vi bestämde oss för att ha kul och hedra Nils även om de gick upp och ner hela kvällen, alla hade glannsiga ögon i mellanåt... Sen va de många som inte kände Nils vilket va bra, de höjde stämningen en aning iallafall...

Jag är oerhört glad att min gamla klass föreställning va riktigt bra, lite små missar ibland men inga större! De va synd att Nils aldrig fick se den...

De är viktigt att prata om det som har hänt, man måste bearbeta, även om de kommer ta tid att kunna prata om det och att förstå vad som har hänt... De finns många man kan vända sig till och de känns skönt... Nils hade många vänner så vi är många som behöver prata. men som sagt det kommer ta tid... Bara att skriva det här känns oerhört jobbigt...

Jag kom hem vid halv 6 i morse så har sovit mest hela dagen ska rycka upp mig och gå och träna snart! Få lite glädje i kroppen... De kan behövas !


RSS 2.0