Hemma igen!

Hej
Jag körde riktigt hårt idag de känns skönt! Jag började med 15 min uppvärmning/kondition sen fortsatte jag med överkropp.. körde mest överkropp idag ca 20 min så är riktigt slut i armarna sen blev de ben i ca 10 min och mage/rygg 10 min... jag stretchade ordentligt en hel halvtimme! så båda spagaten va helt okej splitten va mycket bra och rosen känns inge jobbig längre! men har lite att jobba på ändå... Man kan alltid bli bättre! riktigt effektiv styrka.

Stora björnen va också där haha min styrketränare från cirkus! Anders Bergström heter han men från och med i dag får han heta den store bjärnen han va så rulvig i håret så är han stor som en björn också! Där kan man snacka muskler;)

ska ta ett varmt bad nu med olivskum!

Pigg och glad som en lärka!

Jag vaknade med ett strålande humör idag jag ska nämligen tjuvstarta träningen i dag ska gymma nu på morgonen och månadskortet ska inhandlas:) Jag är så taggad! ska få i mig nånting i magen bara sen ska jag byta om så att jag känner mig snygg! de är viktigt att känna sig snygg när man tränar för då blir man mer motiverad... hörs senare

Jag är bäst!

I det här läget känner jag mig bäst! jag har fixat mitt tränings schema! börjar nästa vecka med de . jag ska skriva rent det på datorn så lägger jag upp de här på bloggen sen:D förhoppningsvis så kommer jag kunna följa de så mycket som möjligt! men de blir problem om jag får jobbet på Subway som jag hoppas på, ska till arbetsförmedlingen i morgon! men då får jag planera om litegrann... hoppas de inte blir för rörigt bara! Nu ska jag sova godnatt alla läsare, ni betyder mycket för mig!

jag hoppas för Erika också!

Jag hoppas min goda vän Erika också får jobbet eftersom vi vill göra de här tillsammans även om hon inte kan jobba lika länge som mig eftersom skolan inte slutar förrän i Juni. men jag hoppas för dig med gullet! pussar

Jobb på Rhodos!

Idag hämtade jag ett tränings schema på sporthuset ser ut som om de kommer finnas mycket roliga pass jag kan gå på den här terminen eller de blir förhoppningsvis bara 2 månader! Eftersom jag hoppas få ett jobb på Rhodos som servitris eller entertainer från april-juli jag skickade min ansökan igår! får nog reda på de i februari nån gång....hoppas hoppas hoppas jag får det här jobbet! har ganska stor chans tror jag eftersom jag redan har erfarenheter från italien...

New moon!

Jag har börjat lyssnat på twilight serien i talböcker och jag älskar dem verkligen Jag har precis lyssnat klart på andra boken... självklart lyssnar jag på engelska de är oftast bättre på de språk de är skrivna på!

Jag tycker de är fachinerande att när man lyssnat ett tag glömmer man bort att de berättar på engelska. Det var som när jag åkte till Sicilien i somras och bara pratade engelska i två veckor och de ända jag hörde va Italienska och engelska så tillsist började man tänka på engelska... och när man då träffade en svensk tog de jätte lång tid innan man började snacka svenska. Jag sa till och med så här till en tjej "You don't need to talk english to me I from Sweden!" istället för att börja snacka svenska med henne haha vad fel de kan bli! Men vi skrattade rätt så länge efter de...

Tillbaka till boken - Jag är en riktig läslus jag kan koppla bort omvärlden och bara drömma mig in i bokens fantasi! Men de jag tycker är bra med talböcker är att man kan pyssla om sig själv medans man lyssnar och man kan göra en mysigare stämning. Jag brukar tända ljus och släcka alla lampor så att man verkligen kan slappna av vilket man inte kan göra med en bok på samma sätt!

Så mitt tipps till er som inte gillar att läsa eller är stressade låna talböcker på biblioteket! Är man stressad  kan man göra de till en vana att lyssna ca 20 min/ dag,så får man en anledning att koppla av en stund och lägga problemen åt sidan! För er som inte gillar att läsa är de bra på de sättet att ni behöver inte läsa bara lyssna:D haha logiskt eller hur?

Nu ska jag lyssnavidare på Eclipse 3:e boken i serien

Tandläkare:S

Ursh jag hatar att gå till tandläkarn de obehagligt och vem vill egentligen jobba som tandläkare? titta in i massa olika munnar varje dag!? inget för mig, men tur att de finns vissa som vill göra de iallafall! Annars skulle man väl ha sådana problem med munnen ! Jag tog mig dit i tid så nu är de gjort hade inga hål, men ska börja med tandtråd tyckte hon så får väl ta och göra de då... Nu behöver jag inte komma tillbaka förrän om 1.5 år  de känns skönt! Vad tycker ni om tandläkar besök? Lika rädda som jag eller?

090129

Hej!
idag sov jag lite längre vaknade runt tio och gick upp och gjorde två toast med ost de var jätte gott sen va jag tvungen att dra mig upp ur sängen och gå en runda med "sallan" Sally familjens hund... hon är en borderterrier och ni som har terriers vet att de ofta skäller vilket ochså sallan gör! och man skäms lika mycket varje gång men idag träffade jag på en kvinna som va jätte trevlig, för hon har samma problem som vi... så vi bestämde oss för att träna hundarna lite och tillslut slutade de att skälla! träning ger färdighet!





New Generation Tour 2009.

Lux Event presenterar en helkväll med skön musik.

På scen står ingen mindre än Veronica Maggio och så kommer DJ Tony Zoulias från ZTV dit.

Allt detta sker på Estraden i Gävle den 6 Februari
Tid : 21.00 - 02.00
Åldersgräns: 18+

Biljettpris : 120 :-


LETS PARTY!!!


Hemma igen

De är sjukt vad man kan bli slut av att vara i vattnet med barn i tre timmar och idag var en jobbig omgång när vi skulle ha på och av flytvästar hela tiden, inge vidare... skönt att vara hemma iallafall ska fixa nått att äta nu och sen ska jag mysa framför nån bra film eller lägga mig med nån bra bok :) nått lugnt blir de iallafall för min kropp värker!

Simskola

Snart ska jag bege mig till badhuset och ha simskola med mina söta små barn! jag är inte så lycklig som jag låter vill igentligen bara stanna hemma i sängen men de går ju inte ! Jag får tänka på pengarna så överlever jag nog de är ju bara 3 timmar... se you later

Pretty woman

Gud vad jag älskar denna film och Julia Roberts är ju så fucking beauteful!!! jag älskar hennes hår ...eld huvud number one! Jag kan se filmen om och om igen, jag blir aldrig trött på den! De är inte bara själva handlingen som gör filmen så bra, de har nått med musiken att göra också man blir så mysigt ingosad i filmen haha jaja I love it!

Vilken är er favorit film för tillfället?

Här har vi den första semlan!:D


Träning!

Den här veckan måste jag lägga upp min träning inget snack om saken! Jag måste lägga upp ett konditions-schema, styrke-schema, stretch-schema och jag måste börja träna volter igen! ska ju  vara i form inför intagningen till sthlm.. vilket troligen blir i februari nån gång! Nu fattar ni ingenting om ni inte känner mig... Jag har hoppat av sista året på cirkusgymnasiet här i gävle och ska troligen börja på cirkusgymnasiet i sthlm efter sommaren. Jag gjorde det här valet eftersom jag har varit sjuk så mycket jag har varit på sjukhuset titt som tätt och jag hade inget annat val, eftersom min utbildning går ut på att träna och min kropp har inte klarat av de under den här perioden jag har varit sjuk. Men nu är jag fit for fight! Så håll tummarna för mig:D


Semlor!

Tänkte att jag skulle baka semlor nu återkommer med resultatet !:D

?

Ni får gärna komentera och berätta vad ni vill att jag ska skriva om!

bilder










Sen blev de singstar för hela slanten!


Födelsedags barnet! ERIKA! min underbara granne!




De här gjordgubbarna va så goda! de va nån som klämde ur sig  komentaren "de här är ju bättre än sex ju!"
kommer tyvärr inte ihåg vem men vi fick oss ett gott skratt:D

Åå de här jordgubbarna va under bara! Give it to me baybe!


Erika 18!

I fredags va jag på Erikas 18 års firande de va jätte kul fram tills de att jag bestämde mig för att följa med på krogen, borde ha stannat hemma hos Erika. Tappade bort alla när vi kom in på Heartbreak och sen va jag själv jätte länge, inte så kul! Men hittade Moa efter ett tag då röjde vi låss på dansgolvet de va kul men borde ha följt med henne när hon gick men fick för mig att jag skulle stanna ett tag till, full och dum haha! Slutade med att jag missade bussen så fick gå hem... när jag kom hem blev de bastu så skönt efter en kall hemgång! lägger upp bilder från kvällen i nästa inlägg!

Många telefoner nödvändigt?

Vi har köpt nya bärbara telefoner eftersom att vår gamla gick sönder för ca 6 månader sen så länge dröjer de innnan nått fixas i den här familjen... men nu har vi ialla fall fått nya, tre st den här gången för att slipp springa upp och ner hela tiden... så nu har vi en på varje våning. de vi ville få ut av de här va att man skulle kunna svara på alla våningar men vi ville också att om nån svarar på övervågingen och den telefonsamtalet va till va på våningen under skulle den personen kunna ta de på telefonen på den våningen tror ni att de funkar? NEJ ! tror ni vi blir lite irriterade? nu måste vi ju fortafarande springa upp och ner hela tiden för att kunna få ta i mot samtalet! snacka om I-lands problem, jag vet, men så är de ibland!


090127

jag började dagen med en ordentlig frukost i dag vilket i mitt fall är väldigt ovanligt! Jag är ivanligafall den som tar nått litet på morgonen som tex en macka och ett glas juice... men de senaste dagarna har jag vaknat vid 6 tiden och kännt mig jätte hungrig! så i dag har jag ätit 4 mackor och en tallrik gröt , förstår inte hur jag kan få ner så mycket och de värsta är att jag fortfarande är hungrig!? vad är de för fel på mig igentligen? men ska inte klaga de är kul med apptit maten blir så mycket godare när man är hungrig!


Let's go!

Hej!
Nu tänkte jag göra ett nytt försök med den här bloggen och förhoppningsvis så blir de en hitt!
haha man kan iallafall drömma!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0