Död....

Fick nyss veta att vår käre vän Nils Johannes Wärmegård har hittats död i floden Sarthe i Frankrike idag...

090228

Dagen började lite stressigt men de gick bra tillslut vi hade gott om tid på tågstationen, Julia försov sig så hon stressade iväg till jobbet och vi skulle lämna tillbaka en film innan vi började färden hemmåt... Men nu sitter vi iallafall på tåget tillbaka till Gävle! Ikväll blir de cirkusföreställning Quadria med min gamla klass, ska bli riktigt spännande att se slutproduktionen! de har fått bra ressensioner så de låter lovande! Sen blir de stor föreställningsfest på Maxim (gamla tågstationen här i gävle) så kanske vi drar ut på krogen efter de! om de inte är super kul på festen så klart! kameran ska få hänga med ikväll också så ni får se lite bilder i morgon!

Jag har precis läst en artikel om Nils i aftonbladet, jag hoppas verkligen att de hittar honnom snart! <3


Dagen har erbjudit...

massor med roliga aktiviteter! När vi kom till Uppsala så vilade vi lite hos Julia och laddade upp med chiabatta med  philadelphia och paprika, risifrutti, lättdryck och en skumraket på de! sen cyklade vi iväg till Stallet här i Uppsala där Anna och Julia skulle träna, jag hade ju redan tränat i morse så blev bara stretch för mig, skönt att stretcha igenom alla muskler riktigt ordentligt! Vi duschade och bastade innan vi cyklade ner på stan och åt en efterlängtad buffé med päronglass och chokladsås till efterätt! nu har vi kommit tillbaka till lägenheten... Och tittar på let's dance så ska vi se på film efter det!:D

borta?

En kompis till mig är tydligen saknad sen fyra dagar tillbaka, han försvann efter en utekväll i Frankrike om jag har förstått det rätt... ush man vet inte hur man ska ställa sig till de här... har han bestämt sig för att försvinna själv eller har de hänt något? De kan ha hänt vad som hälst vill inte äns tänka på det! Hoppas verkligen att han kommer tillrätta snart! Nisse kom hem om du nu har valt det här själv!! man blir ju sjukt orolig....Eller hör iallafall av dig så att man vet att du lever!

Uppsala

Hej idag har jag hunnit träna en snabbis men kände av halsen lite så de blev ingen hård kondition bara lite lätt uppvärmning och körde igenom lite armar...  Kom hem och gjorde frukost till mig ,Anna och Jennifer som sov här med anna i natt! Och nu sitter vi på tåget till uppsala vi ska åka och hälsa på vår storasyster Julia:) de ska bli jätte mysigt !

Igår bestämde jag mig för att rycka upp mig och sätta på mig partykläderna och gå ut med Erika jag va sjukt trött men kvällen blev riktigt lyckad och jag är glad att jag följde med! Vi skulle till Heartbreak eller slickcity som den nedre våningen heter. Backyard babies va där och spelade och de va sjukt mycket folk ! jätte kul! Men jag är glad att jag inte stod längst fram eftersom Dregen tydligen hade spytt två gånger utav utmattning, haha snacka om att ge allt på en spelning! vi fick gå hem också eftersom bussarna slutat gå förlängesen när de stängde, Men de gick ingen nöd på oss!

lägger kanske upp några bilder och filmer imorgon om de är någolunda kvalitet, hade tyvärr inte kameran med mig så fick använda telefonen! Men vi får se!

On my way!

Nu har jag varit och tränat! när jag kom hem stod maten färdig Tack mamma ! Blev Qournbollar med potatis och lingonsylt... Jag råkatde kliva på volumaster som låg på golvet, så jag brände mig de gjorde så jävla ont! men de gick bra anna måste ha glömt den i går... ska till gympan snart och fixa de sista på annas dans!

God morgon!

Hej nu har jag slängt i mig lite frukost så nu blir de kondition igen de är så skönt när man kommer igång med träningen, då vill man bara fortsätt!:D hörs senare !

besviken!

Gud så besviken jag blev de va ju inte alls den film jag velat sett så länge faan hur kunde jag ta fel den heter ju kalender flickorna eller nått hm jaja den här var jätte bra också! så de va ju tur de iallafall! Nu har pappa kommit hem från Afrika så vi ska fika lite semla med honom nu=) mysigt!

Skönt

Nu är jag klar med allt som jag hade planerat idag så nu kan jag ta det lugnt och bara mysa! ska byta om till bekväma kläder och sätta på tekannan med mitt ny favorit te! och sätta mig framför tvn och se en film som jag har hyrt! ska bli så skönt att bara vara hemma ikväll medans alla andra ska gå ut!

Här har vi filmen! Har tänkt att se den flera gånger tidigar men har alltid valt någon annan! Men ikväll blir de av!


Pratsjunga?

Jag hade aldrig hört de uttrycket förrän i dag då de diskuterade det på P3! De diskuterade om de var bra eller inte Jag fattade inte vad de menade till en början men sen så fick man höra olika låtar där de pratsjunger, de är inte rapp! det är när de pratar vanligt till musik vilket en del använder i sina låtar för att få en skön kontrast tex robyn användersig av detta i en av hennes låtar... Jag tycker att de är riktigt skön stil bara de inte blir för mycket i låtarna vad tycker ni?  Ska man Pratsjunga eller inte?

Apro på P3, hur bra radiokanal som hälst! varför har jag inte lyssnat på den tidigare för? ingen jobbig reklam!

090225

Hej nu sitter jag på biblioteket och fixar lite grejjer på datorn, ska låna en ljudbok också! De hände en liten jobbig sak nyss haha jag gick in på en blogg och så hade den bakrundsmusik  men jag sitter med hörlurarna i så jag märkte så klart inte att datorn spelade jätte hög musik, förrän en kille kom och sa till mig att sänka... men hela händelsen var väldigt märklig jag hade satt datorn på ljudlös, måste ha kommit åt tuchknappen på nått sätt... Jaja de va ju inte med flit :D

Jag sprang 1 mil idag på gymmet så är riktigt slut i kroppen hann inte stretcha för att följa tidsschemat för idag! Men han iallafall duscha på gymmet så kunde jag ta de lite lugnare när jag kom hem! Jag hann få i mig en kopp te och en frukt innan jag skulle till bussen... Jag har förrästen hittat ett nytt favorit te! De heter "Sylves Lilla Gröna" de är ett grönt te smaksatt av fruktbitar vilket gör att färgen blir lila/rosa fär







God morgon !

Vaknade nyss har stoppat i mig lite frulle och ett nytt te jag hittade i skopet ska visa er de senare super gott ! nu ska jag kila iväg till gymmet och springa en timme sen kommer jag tillbaka! hörs senare!

Semlor

Jag körde riktigt effektift idag jag hann göra lite armar också plus hård kondition! Så nu har jag ätit, duschat och fått i mig en mini semla som passar mig perfekt! eftersom stora semlor mår man så illa av de blir förmycket...
Är de fler som tycker att semlor är förstora?

så jag tippsar er som tycker att de är krongligt att dela semlor för att de är förstora, Gör egna och små så blir de perfekta!

Vad är de man brukar säga man ska sluta när man har som roligast! är nog samma sak med sötsaker, man ska sluta när de är som godast!
 

090224

Hej nu har jag fikat med Erika de blev the med choklad muffins ska hem om en stund, Erika har redan dragit hon var så trött så behövde hon plugga lite, bättre att få de gjort nu i början av lovet än att behöva göra de till helgen! Jag förstår henne verkligen, Go Erika! Hon blev förrästen betydligt snyggare i håret en kastanje brun färg, inte så mörk alltså, så får se hur lång tid de tar innan hon är blond igen... Jag tänkte gå till biblioteket men tror inte jag orkar de idag ska hem och städa lite och sen blir de kondition på gymmet och stretch, ingen styrketräning har så fruktansvärt mycket träningsvärk sen igår haha lite skönt ändå! Jag fick veta igår att de hade en stretch hörna på övervåningen av gymmet,  folk måste ju ha undrat vad jag har hållt på med igentligen... jaja jag får ta en titt på de idag! Nu ska jag dra mig till bussen!

Fettisdag!

Hej Idag blir de semlor för hela slanten! Mamma bakade igår så vi tjuvstartade redan med en innan vi somnade, jätte gott! ska nog åka ner på stan och möta Erika för en fika snart  eller hon kommer väl när hon är klar med håret... Jag ska packa ner alla saker nu så får ta halv bussen ner på stan.. måste bara nämna att jag sovit så gott i natt , riktigt underbart =)

hemma igen!

Sjukt trött nu efter riktigt hård träning på gymmet känns jätte skänt kommer somna såfort jag lägger huvet på kudden! Har ätit sojakorvs-stroganof med ris jag funderade på om jag skulle sitta framför tvn ett tag men har snackat med Erika i stället, imorgon ska hon färga håret! Sen ska vi ta en fika, får se om jag orkar följa med när hon ska göra det... de visar sig i morgon! God natt!

fikat drog ut på tiden..

Jag sitter fortfarande och fikar eller snarare umgås med Ullis vi har de riktigt trevligt ,en kompis till Ullis kom förbi men hon var tvungen att åka och jobba dör ett tag sen så nu är de bara vi kvar igen! Jag sitter vid datorn för hon ska plugga körteori ett tag nu... ska nog dra mig hemmåt om en stund måste hinna köpa snoddar innan jag tar bussen också! Måste hem och äta nått sen blir de träning mest kondition och lite styrka och såklart stretch... men de blir vid 5 halv 6 nån gång!  Tar nog nästa buss så ska packa ihop nu!

stan

Jag har fixat mobiltbredband nu och de känns riktigt skönt att kunna vara vart man vill och fortfarande använda datorn! Sitter nu och fikar för mig själv hm, och de är riktigt skönt... tror att jag är lite lillgammal, de känns som om de är äldre som går och fika själv och bara koppla av och njuter av ensamheten och jag förstår dem! De är underbart! så ni som inte har gjort de testa! de kan vara ett sätt att lära sig att slappna av på om man har en stressig vardag

Här har vi min nya väska för 250kr skulle ha kostat 400 så de var ett riktigt kap!




Dagens fika!




!

fixa

Ska åka ner på stan en stun och köpa en datorväska och teckna ett mobiltbredband hos telenor så att jag kan jobba vart jag vill när jag börjar på Herbalife... Vilket jag ska berätta mer om när jag har kommit igång! Jag kommer prova deras produkter osv. så ni får veta hur bra de är och om de är lätt att tjäna pengar! ska packa ner datorn nu iallafall så hörs senare!


Veckans utmaning!

Sms-utmana dina närmaste kompisar!

"Jag slår vad om att du inte vågar ge en komplimang till den tredje kille du ser från och med nu " har du fått nått sånt sms nån gång? De har iallafall inte jag, men vilken vardagsspänning man skulle få om man visste att de kunde komma ett:D Så sätt fart på Jag-slår-vad-om-leken! De blir kul!

Hur gick de med förra veckans utmaning gick de bra?

090223

Jag borde ha stannat hemma i lördags har mått dåligt hela dagen men lyckades få i mig en  macka för ett tag sedan... men man lär sig av sina misstag! Inte ut och röra på sig när man mår dåligt, de blir bara värre! Och de va ingen lyckade kväll heller alla sprang bara om kring förutom jag då haha aja så kan de bli ibland får ta och träffa Miriam någon annan dag i veckan i stället!

Innan jag satte mig på bussen köpte jag mig min vegitariska special rulle som innehåller potatismos (läs pulvermos),sallad, dressing och ketchup... finns inget vegetariskt så de har blivit min egen specialare.. den är riktigt god faktist;) Eller hur Erika !?

Hade ett litet samtal med Erika igår också hon försökte få mig att gå ut jag va nära att falla för frestelsen, men tur att jag inte gjorde de, då hade jag varit ännu mer sjuk än vad jag redan är! Men hon verkade ha kul iallafall, darling min! För er som inte visste de så är hon min granne och vi har kommit varandra riktigt nära den senaste månaden riktigt kul, trivs verkligen jätte bra ihop med henne!

Men på bussen hem så kom de in en kille som va jätte full stackarn, han mådde så dåligt... när man ser de så förstår man inte varför man vill plåga sig själv på de sättet igentligen, alkohol är ett gift och man mår inte bra av de! Varför väljer man att förgifta sig själv frivilligt ? Tror jag ska sluta med de, iallafall dra ner på alkoholmängden rejält!

Jag blev irriterad på en kille som kom och pratade med mig också han sa åå vad du är snygg, het kropp blablabla och frågade massa saker visst de va väl inte så farligt kan ju till och med vara trevligt att snacka lite ibland.. men komversationen fortsatte så här:

Han - Letar du kille för ikväll?
Jag - Nej
Han  - Jag letar tjej
Jag - ...
Han - Kan jag inte få sova hemma hos dig? 
Jag - VERKLIGEN INTE!
Han - Vill du följa med hem till mig då?
Jag - Nej
Han - Många tjejer brukar följa med mig varför inte du?

Där slutade jag svara.... jag blir så irriterad han trodde väl att jag var full och lätt fångad eller nått? Hade jag varit ute efter att ha sex hade jag ändå inte letat på bussen, iblan undrar man vad killar tänker med igentligen?

Contortion dans

Så här vig ska jag bli en dag!


illamående uuuu

Jag mår fortfarande dåligt blir tvungen att ställa in med de intressanta fika sällskapet:/ hoppas verkligen att jag får tag på honom nu så han inte dyker upp där så kommer jag inte.. Fan jaja jag hoppas jag börjar må bättre snart så att jag kan vara med i kväll ,va ju så länge sen jag träffade dom, känns de som iallafall... men de blir deffenetift nyktert i sånna fall! ska bädda ner mig i sängen och försöka äta nått litet... Inte bara de att jag mår illa så har jag en blåsa i halsen som gör skit ont varje gång jag sväljer... Får bli flytande föda idag. Toppenstart verkligen! irroni...

God morgon

Herregud klockan är 06.09 och de är lördag vad gör jag uppe den här tiden? jag vaknade av att jag mår fruktansvärt illa så jag hoppas verkligen att jag inte håller på att bli sjuk skulle inte vara roligt! Ska ju ut med Miriam och gänget ikväll även om de troligen blir en nykter kväll men vem vet, kanske blir på party humör senare i eftermiddag! och så ska jag Gå och fika vid 12! De ser jag verkligen fram imot de kommer bli ett intressant möte...

Stretching

Jag har alltid drömt om att jobba som cirkusartist och contortion, flexibilitet, ormkvinna haha ja vad nu ni kallar de! så jag tänkte jag skulle börja skriva lite stretching tipps till er vilket hjälper mig att hålla igång också! Men jag tänkte inte börja idag så  jag åter kommer! nu ska jag sova ska fika vid 12 i morgon!

Håkan Hellström

En midsommarnatts dröm



Pizza=)

Känner för att göra nått ikväll men kanske inte orkar... Har ätit hemmagjord pizza , med oliver,färska championer,färka tomater,annanas och paprika! underbart gott! 

Den ser inte så god ut men det är den!



Anna färdig för Party!


Trött

Jag förstår inte varför jag är så trött de är så tråkigt att vara trött, blir nog bara en hemmakväll ikväll skulle jag tro... ska fixa Anna inför kvällen men annars  har jag inget planerat direkt kanske åker och ser på film med nån... Erika och jag tog en fika på Wayne's riktigt mysigt diskuterade Erikas hår vi får se hur hon gör med de kanske blir hon blond igen eller kanske brunett, orange är iallafall inget hon känner för...

Min nya almenacka!



Och så här såg jag ut idag...


ska ut på staden...

Ska fixa en ny almenacka  med en sida för varje dag för får inte plats med allt jag skriver speciellt inte på lördag och söndag så de blir de och sen blir de fika med Erika har massor att snacka om så klart<3

sleep time!

 blir så motiverad när ni läsare ökar så här mycket:D hörs i morgon godnatt!

härlig låt!


tjocka människor..

Jag såg ett program igår om världens tjockaste människor.... jag tycker de är äckligt rent ut sagt, hur kan man låta sig själv bli så tjock? och hur kan man ställa upp på att vara med i ett tv-program de är så förnedrande.. Jag blir ledsen av att se dessa program... USA skriker fettma men vad tror den amrekanska befolkningen igentligen? kylskåpen består ju bara utav kaloribomber och socker! inte konstigt att barnen blir allt större och större... Jag ska aldrig låte mitt barn bli tjock om jag nu får några barn! De ska ha aktiva liv med mycke glädje! Sen förstår jag inte hur man säger till folk som är överviktiga att de ska vara nöjd med sin kropp överallt får man höra "börja älska din kropp "" Var nöjd med de du har" osv. FelFelFel Bestäm dig för att leva ett sundare liv så får du både en snyggare kropp och blir betydligt piggare! Och livskvalliten ökar!

Måste bara...

Visa er denna läckra ring de är mammas men jag har tjuvlånat den lite, den känns så rätt just nu färgglad och hoppfull!







Cullbergbaletten!

Amazing! Beauteful! Unbelievable! Jag älskade den mer kan jag inte säga! Jag tycker att alla som har möjlighet och är dans-intresserade ska gå och se denna föreställning!




Balett!

Yey mamma ville också gå på baletten och nu blir de balett kl19 för fulla muggar ska kura ner mig i soffan och läsa nya Elle och dricka redbull ett tag innan jag måste ta bussen!


Plugg

jag har hjälpt anna med Matte B hela förmiddagen man märker att man har glömt bort massor men att de fort kommer till baka..tur är väl de annars hade det känts jobbigt haha nu har vi ätit lite och haft de lite mysigt Anna ska iväg på cullbergsbaletten eller nått sånt hade jätte gärna gått på den jag med men ibland har man fördelar när man går i skolan... Men sen ska de ju analysera och reflektera runt handlingen och dansen... hm kanske kan få med mig mamma

Anna


Fika... självklart med mitt favorit te! Och O'boy till Anna




Matteböcker i högsta hugg!

090218

God morgon! snart kommer de hit någon kille som ska fixa vårat kylskåp de är nämligen så att vi har köpt nytt kylskåp för någon månad sen och det har förvandlats till en stor frys, inge vidare! Men nu ska vi bli kvitt problemet! så jag sitter här med min kopp med te och väntar visst ser jag lite morgon trött ut!


...

Halsen blir bara värre och värre skit också de får bli te nu och sängen ska lyssna lite på sista twiligt boken också har kommit av mig lite på den frånten... om de är avsiktligt vet jag inte men jag vill ju inte att böckerna ska ta slut... måste hitta nån annan serie jag kan börja lyssna på så blir de inte så tomt. Men på engelska så klart,  har ni några bra boktips (på engelska om ni inte redan fattade de)?

090218

Nu har vi varit och ätit de blev en kykling sallad på Mingel och bar riktigt god! rekomenderar verkligen den om ni ska äta där!  Vi solade på Absolut brun gillar inte riktigt de stället men de duger...

Kyckling sallad



 




Sen på vägen till bussen svängde vi in på hemma kväll och vet ni där hittade jag Ako kola.. jag som trodde de hade slutat med mina favoriter så hittar jag dom idag så va tvungen att köpa hem två påsar.. onyttigt men lätt värt det !

Gårdagens nyttiga frukt-tallrik



Dagens onyttiga kolor men otroligt goda!

Fika

Hej igen nu ska jag och Anna min underbara syster åka och äta middag på nått trevligt fik! är hur hungrig som hälst nu men min hals känns som jag har svalt taggtråd så får se hur mycke jag kan äta ... sen ska vi sola lite ska bli skönt att värma upp kroppen och bli lite fräsch, jag vet de är inge bra att sola men ibland får man unna sig själv de... Ska bara gå ut med hunden nu!

Hemma

Inatt kunde inte jag sova så jag tog tag i det berg med disk vi hade samlat på oss de dagar jag har varit sjuk de tog 30 min att få de snyggt i köket ivanligafall tar de 10-15 min, ni kanske förstår hur mycke disk de var... men de va skönt att slippa göra de i dag så jag tackar mig själv! Nu har vi fixat alla diplom och märkespapper till avslutningen av simskolan också så de känns bra!

uh!

Jag har nog inte varit så här trött på flera år haha överdriver som vanligt men är sjukt trött har bara sovit några få timmar i natt ! Fick precis ett samtal från en försäljare HALLÅ? vet ni hur mycket kl är? den är ju inte äns 10 de finns väl en oskriven regel att man inte ringer till folk förrän efter 10 trodde jag iallafall..

Nu blir de att trava till fjärranhöjder till er som inte visste så är de badhuset här i stan ska fixa lite saker tyvärr kunde Maja inte kom eftersom hon inte hade sovit nått i natt, men de blir bara lite extra jobb för mig och Emma jaja see you later!

090217

Hej igen nu har jag jobbat och hunnit få i mig lite mat blev pasta med pesto sås...men sen är ju jag en sån som "förstör" maten med ketchup haha jaja jag själv tycker ju att jag förbättrar maten! Ska mysa ner mig i soffan med nått gott och en kopp varmt te till min stackars hals! kanske några halstabletter får följa med också ...känner för att unna mig nått gott idag men sen får vi se vad de blir, vet inte riktigt vad vi har hemma hm kanske blir frukt fast hade häldre velat ha godis!

Simskola

Nu var de dags för simskola igen! hoppas barnen inte är så jobbiga i dag har så fruktansvärt ont i halsen... måste äta nått så att jag har lite energi! hörs vid 20.00 tiden!

Veckans utmaning!

Nu var de dags igen här kommer veckans utmaning!

Vänd upp blicken!
Går du ofta och tittar ner i backen eller rakt förbi när du möter personer? Ta för vana att möta blickar! du kan också lägga på ett smile så får du ofta ett tillbaka! De är trevligt att se glada människor och det ger ett trevligt intryck och vem vet drömprinsen kanske springer förbi, de vill du väl ändå inte missa!

Lycka till!

090216

Usch magsjuka!
De är vidrigt ...har iallafall fått i mig lite skorpor och te nu så mår lite bättre iallafall!
Anna har också börjat må dåligt nu hm... hoppas hon inte bli magsjuk hon också!
ska se nån film och mysa med hunden!

Afrika

Pappa åker till Afrika, Namibia och jobbar idag nu har han varit hemma i typ 1.5 vecka eller är de 2 hm aja ett tag så nu var de dags att sätta sig på flyget igen å vad jag önskar att jag kunde följa med! Jag skulle gärna vilja ha rest så mycket som pappa har gjort i sitt liv se olika länder och olika kulturer... Iallafall så hann vi ha en mysig frukost tillsammans med nybakat bröd från bageriet och wienerbröd mm så gott! haha men inte fullt så nyttigt !




090214

hej hur mår alla idag då? Happy valentime's day! Jag tycker de här är en mysig dag visst de är lite överdrivet mycket kärlek hit och dit, att man ska köpa de ena och de andra men om man tittar bortom allt sånt trams så är de mysigt. Man tänker på att sprida glädje och visar att man tycker om folk runtomkring sig de är alltid trevligt...

jag ska faktist ut på krogen idag och jag hoppas de inte är allt för många desperat ute och super de kan bli så tryckt stämning då...

Igår blev de utgång iallafall drack enbart ca 1 glas vin på hela kvällen och jag hade skit kul ärligt talat! och jag mår toppen idag också hm.. alkohol vem kom på de? aja fredag den 13 hände de nått då? Ja faktist jag fick en hel öl över armen men de hade nog blivit över hela mig om jag varit full, nu hann jag reagera och flytta på mig... Erika åkte hem med 01.20 bussen medans jag var kvar ett tag till sen tog vi (några kompisar till Frida) en taxi till Hanna som hade haft 19års fest men det va inte så kul där så sprang ner på stan och hann precis med sista bussen hem, så lite tur på otursdagen hade jag iallafall!


090213

Nu har jag ätit kyckling rulle... och den va så stor så de får inte plats nå mer i min mage, fick ner halva ungefär sen va de stopp men sen har man ju alltid den där efterrätts magen också! Har ni också alltid plats för sötsaker fast ni är jätte mätt? de har iallafall jag

Erika tappade bort sitt halsband förra helgen och hon trodde hon hade tappat det här haha. Vart tror ni hon hittade det i dag? jo i en låda i hennes skrivbordslåda haha du är så söt men virrig, de va bra att du hittade det iallafall!

Utgån ikväll?

Var ute med sally en timme och nu har jag fått i mig en till kopp varm te, jag har fått ett beroende av grönt te... Det är ju så sjukt gott! De är riktigt kallt ute nu när jag kom in hade jag nästan ingen kännsel i rumpan haha

Jag och Erika ska kanske gå ut ikväll men de blir nykter ut gång, har inte känt nå sug efter förra veckans händelse, kroppen kanske förknippar de med alkoholen och tror att de ska hända igen haha näe men jag har ingen lust iallafall! Men dansa är aldrig tråkigt Nyckter som Full!

Nu blir de ett varmt bad så min frysta rumpa blir varm igen:D


Träning

Jag körde riktigt hård kondition idag och lite armar de är sjukt vad jag är ojämt stark i höger och vänster fick nästan en kramp i vänster bisps igen, medans de knappt är jobbigt för höger arme:S. Det måste jag ändra på! Det blev också massa bålstyrka så att jag inte får ryggproblem igen! De är väldigt viktigt med bålstyrka när man håller på med contortion, skiter man i det så går de illa de kan jag lova!!!!

Ska stoppa nått i magen nu och ta en långpromenad i det härliga vädret innan solen går ner!

Fredag den 13

Jag vet inte varför den här dagen betyder otur, är det nån som vet igentligen?  Är de nått speciellt som har hänt eller är de bara ett dumt på hitt? Det här är kanske nått man borde veta haha ska ta reda på de idag iallafall...

Jag sitter och myser med min kopp Green tea här nu ska ta och sätta på mig träningskläderna och gå till gymmet nu på förmiddagen, jag har använt mitt träningskort alldeles för dåligt... jag förstår inte varför de blir så?  när man inte har träningskort blir man alltid sugen på att träna!



Breaking Down time

Ska äta kiwis och dricka citron te nu och värma mig lite, byta om till min stora myströja och lyssna på Breaking Down ett tag vad gör ni så här natte tid?






jag i min mys tröja


I taket lyser stjärnorna.

riktigt bra film måste jag säga men de är ingen lyckospridare precis... väldigt tung film rann många tårar ner för mina kinder i kväll. Men trots att jag visste att den skulle vara jobbig att se så trodde jag inte att jag skulle bli så rörd som jag blev... Den va inte så lik boken men den hade sin egen charm !

Men måste klaga lite nu också inte på filmen utan på biosalongerna här i stan, måste de vara så satans kallt? jag förfryser ju händer och fötter! Men har börjat ta med mig ett par sockar som jag smyger på när filmen har börjat men vantar? de borde man ändå klara sig utan!

jag bio klar




Systrarna Hedin på väg till bio:D

BIO

Hej igen Jag min syster och mamma ska på bio ikväll! på "I taket lyser stjärnorna"...
Jag älskade boken har läst den typ 4 eller 5 gånger så hoppas att filmen är bra också...


Usch!

Vad trött jag är nu ryggen värker  och magen kurrar...städa är inget jag gillar att göra men de måste bli gjort av någon och jag får ju betalt så de är värt att slita lite.. men de blir ingen bank idag...  har tagit ett bad med upppiggande och helande ört kur som luktar som de gör på massagesalonger i thailand haha man kan nästan tro att man är där! Men jag känner mig nästan drogad undra hur nyttigt den här kuren är igentligen... De är nog bara de starka dåften som gör mig yr...



Har fått i mig lite mat nu också men känner mig fortfarande hungrig kanske ska trycka i mig lite till:D hörs senare!

God morgon!

Hej
idag ska jag städa och tjäna lite pengar ingen! Så måste jag till banken en snabbis plus att jag har lovat mig själv att idag ska jag få gå på Powerafron! Platsen är bokad så jag behöver bara ta mig dit känns riktigt roligt och förväntansfullt! nu blir de frukost!

The Tudors

Nu blir de sista avsnitet av The Tudors för den här sesongen kommer kännas konstigt att inte ha myskvällarna med familjen på onsdagar framöver, får kanske införa filmkvällar på onsdagar så att de inte känns så tomt haha. Näe jag vet inte kommer nog att klara oss utan The Tudors ett tag kan ju använda tiden till nått nyttigt i stället, jobb kanske?

Jag blir så less på att ringa till Walter utan att få svar... i dag har jag kanske ringt 10 gånger måste ju bestämma nått snart så jag kan lägga den uppgiften åt sidan och börja leta lägenheter och andra viktiga detaljer istället! Kom igen Walter, kom igen! I morgon måste jag få svar!

    
            

Veckans utmaning!

Tävla mera!
Då menar jag att du ska tävla med dig själv och så får du ge dig själv en belöning om du "vinner"!
 
Tex: Gå morgon promenaden snabbare för varje dag som går,  eller hinner du göra klart uppgifter i skolan eller på jobbet innan lunch så får du spendera nån extra krona på dig själv den kvällen!

Köpa dig en ett nytt klädesplagg, favoritdrinken ibaren eller ett gott badskum som man kan njuta av fler gånger!

Lycka till!

090211

Hej

De flyter inte på för mig nu förtiden igår kunde jag inte komma in på bloggsidan så de blev inga fler inlägg igår.

Har iallafall fått tag i Lena idag rektorn på skolan i sthlm så nu har jag fått mobil numret till Walter så äntligen kanske jag kan få nått svar när jag ska komma ner och hälsa på!

Måste till Banken och skaffa ny dosa till intrenetbanken idag också, mår bättre nu iallafall ska ta ett varmt bad och fräscha upp mig innan jag tar tag i allt som ska göras!

Dålig uppdatering!

min dator kraschade så har omformaterat datorn nu därför har de varit så dålig uppdatering!

men jag blir så trött skrev ett jätte långt och bra inlägg nyss så hade jag varit inaktiv för länge innan jag började skriva så allt försvann! Sånt kan få en att tappa stinget plus att jag har feta huvudvärken som gör att huvudet känns som ett stort klot!

men som sagt gårdag gick åt till att omformatera datorn och titta på film kände att jag va på väg ner i sjukträsket redan igår, så skulle försöka motarbeta de genom att ta det lugnt gick ju inge vidare!

så idag har jag mest sovit, lagat "mat" ris med burk majs toppen! och sen som pricken över iet har jag tryckt i mig godis så att jag mår illa! borde ha tagit en skål med frysta hallon istället...

ska ta och se nån film nu hade jag tänkt :) slänger in veckans utmaning lite senare eftersom jag inte kunde göra de igår!

Smart Eller?

Hahaha jag undrar hur jag tänker ibland hur skulle jag hinna gymma när de stänger vid 18.00 jaja jag får köra dubbelt i morgon ska försöka få med mig sofia i morgon också. Nu har jag tagit ett varmt bad och ska fixa mig till middagen lägger upp lite bilder senare!

Söker!

Hej
Jag söker nån som kan fixa min design tycker den är alldeles för tråkig nu!
Nån gullig som kan hjälpa mig?  Hör av dig till mig!

Återvinning!

Hej min dag har gått ut på att packa in skräp och pantflaskor i bilen och kastat allt papper osv... förstår mig inte på våran familj vi samlar ett berg med skräp i källaren, tidningar, kartonger ja allt möjligt istället för att hålla efter! ingen struktur.. så kommer vi till den här dagen då och då när man måste ta tag i det och kämpa i flera timmar... men ska inte klaga får ju betalt för de ialllafall :D

Tyvärr så blev de ingen powerafro idag heller han inte klart i tid men ska nog sparka iväg mig själv och gymma lite istället!

Vi köpte oss en vanilj munk och reasenpåse som vi tryckte i oss när vi va klara med arbetet riktigt gott va det! Inte så nyttigt tock men man får ju unna sig i bland!

Ska ut och äta med familjen i dag blir nog fisk för mig med pressad potatis mmmm! är så hungrig! Senare i kväll så blir de film med Erika...

Grattis pappa!

Pappa fyller år idag! I morse så skulle vi gratta pappa jag mådde skit men de gick helt okej! Sen beddade jag ner mig i sängen igen för att försöka bli bättre... hade simskola vid 2 idag men va inte i vattnet men de är feberkännsla när man är i det varma rummet utan att bada !

Nu ikväll har jag tryckt i mig chips och kollat på film med några kompisar seven pounds mycket märklig film jag kan inte säga att jag tyckte den va dålig men den är svår att plasera, men en film behövdes efter gårdagens chock! Och måste tacka för skjussen körde runt i hela stan för att lämna av /hämta folk och jag är verkligen glad för att slippa gå ute i detta snöoväder!

Men innan jag tog mig själv i kragen idag så gjorde jag Erika fest fin:) my darling! hoppas att du fick en toppen kväll, jag fick iallafall de!

Jag fryser so fucking mutch ska ta en varm kopp ört te innnan jag kryper till kojs, godnatt alla läsare!

Galet!

Hej

Blev ingen hård träning på springbandet heller 25 min löpning sen var jag tvungen att gå hem igen, hade planerat att gå och sola med Erika vid ett och kom iväg till gymmet lite sent... men imorgon ska jag på powerafro iallafall tror de kommer bli riktigt jobbigt!!

Vi va och solade på ett sälle jag aldrig solat på förr "Bruno" riktigt bra fick riktigt mycke färg..  Men redan här började kaouset haha ena myntet hade inte åkt i ordentligt så solariet la av efter 10 min så får ropa på hjälp iallafall och de va fixat.. men märker sen när jag tittar mig i spegelen att jag är röd som en tomat! "nej vi som kanske ska ut ikväll" va de första som dök upp i huvudet på mig? inte de att de är ohälsosamt eller så bara att de kanske kunde förstör min look för kvällen! Märkligt vad man kan vara utseendefixerad igentligen... men jag hade tur de gick ner rätt så snabbt va mest värmeröd:)

Jag va pepp för att gå ut men erika va inte lika motiverad som mig, helt om bytta roller sen förra fredagen då jag inte följde med. Men Erika följde med!

Jag fixade mig i lugn och ro och va riktigt nöjd med resultatet, men erika kom över när de va ca 30 min kavar tills bussen skulle gå så nu blev de snabba puckar jag sminkade henne och satte upp håret och sen sprang vi till bussen.... bussen va sen och när den kom var den smockad med folk så vi bestämde oss för att ta en taxi till förfesten...

Det va en trevlig förfest vi tänkte dra ner på Heartbreak men jag och Erika kom inte in eftersom att de va 20, tycker de är märkligt de va ju inte nå folk...men vi gick till Goya och tog stämpel istället och där behövde vi inte visa legg...

Gick vidare för att dricka billig öl på gamla jackpott (kommer aldrig ihåg vad de heter nu) riktigt mysigt, träffade Miriam där också så de va ett plus i kanten! minus i kanten va en hand som smekte innsidan på mitt lår som jag helatiden va tvungen att ta bort.. KILLAR kan vara så på...men de gäller även tjejer i vissa fall!

vi gick tillbaka till Goya och vi hade riktigt roligt men kvällen slutade Galet jag satte mig i baren ett tag och fick plötsligt synbortfall fick panik såklart men jag visste att de va migrän eftersom de har hänt några gånger tidigare i mitt liv, men blir lika rädd varje gång hade tappat bort Erika så va helt själv också vilket gjorde saken värre. Men efter många om och men så fick jag tag i erika och vi åkte hem tror ni inte att jag gör världens vurpa när jag kommit ur taxin? Haha så kvällen slutade i ett gott skratt iallafall :D



Tyvärr inga bilder från kvällen så får bjuda på sally istället;P




090206

Hej
Jag somnade vid halv 11 igår och gick upp för en halvtimme sen... Jag förstår inte vad de är med mig!? Jag somnar tidigare och tidigare och vaknar senare och senare och är absolut inte pigg! hm kanske sover för länge kan de vara så?

Känner ni igen er att när man sover länge så blir man trött? Eller man blir iallafall seg...och de tar lång tid att komma igång på morgonen.

Jag ska gymma vid 12 idag så ska ta och fräscha upp mig nu. Det blir nog bara kondtion och lätta vikter idag. Eftersom i tisdags när jag gymmade så fick jag en kramp i vänsterarmens biseps och den har inte släppt än. Skit drygt! så nu blir de mes styrka, får köra hårt med konditionen i stället!

se you later bye

Trött

NU är jag trött, ska nog sattsa på en tidig kväll ikväll !

Min middag blev sushi idag lika gott som vanligt! Nu blir de lite Braking Dawn för en stund och sen sova!









Sovgott alla läsare ni har ökat snabbt nu hoppas ni nykomlingar tittar in igen:D

Jag är en sminkfreak!

Ni som inte redan visste de så är jag en riktig sminkfreak jag älskar smink och jag gjorde av med hälften av de jag hade för någon dag sen, smink håller sig inte frächt hur länge som helst! men tänkte visa de jag har kvar iallafall...

De här är är vad jag använder dagligen:

1. Vit eye definer från Body shop
2. Mascara från Chanel
3. Oil control compact powder från IsaDora
4. Eyebrow liner från H&M
5. IsaDora sheer bronzer
6. Ögonfrans uppböjare från H&M
7. Lumene Face Makeup Base
8.  3 in One Eyes & Spot consealer från Viva la Diva





Här har vi mitt fest smink






och mina penslar


Underskattat


Blev så sugen på sockerkaka! sockerkakor är så underskattade de är jätte enkla att göra och de är ju sååå goda!






Jag i lila förkläde!



Ny information!

Hej tyvärr så blev de tvungna att ställa in Eventet på Estraden i morgon på grund av sjukdom vilket alla tycker är tråkigt! Då menar jag exakt alla speciellt de på Lux event som har jobbat hårt för att kunna genoföra det här evenemanget och de har också försökt helhjärtat att hitta en ersättar men tyvärr inte lyckats! Men vi gör ett nytt försök om några veckor igen! så håll utkik för mer information!

090205

Igår blev de en liten vända på stan med Erika! 
de va riktigt mysigt  vi åt suschi och tog en fika eller mitt fika blev en kopp kaffe! men de va en välbehövlig kaffe!

sen på kvällen så blev det TV time! the tudors en serie på ettan den handlar om Kung Henrik nånting som regerade över england under reformationen riktigt obehagligt avsnitt måste jag säga! många blev halshuggna och drottning Ann blev anklagad för att vara häxa så hon bräns antagligen på bål nästa vecka:/ ursch vad människor kan bli makt galna och grymma! Det är ju till och med så i dag även om de inte använder samma metoder som på den tiden...

Nu ska jag ta och äta nånting magen kurrar! hörs! puss


Veckans utmaning!

Jag tänkte börja med nått som jag kallar Veckans utmaning de är små tipps eller uppmaningar jag tänkte dela med mig av de kan vara väldigt blandade saker men ni märker! Det kommer kommer komma upp ett nytt varje måndag som ni ska tänka på/ göra under veckan.. Kul va?

Här kommer första!


Veckans utmaning!

Låter du andra trycka ner dig eller andra i din omgivning, eller nån som alltid sprider dålig stämning? Säg då vad du tycker! Jag lovar du kommer få ett rus av att du vågade! Vardagsspänning på hög nivå!

Eller om nån alltid är posetiv och glad som sprider god stämning ge den en komplimang!


Nu blir de simskola hörs senare!

Två bilder



Här har vi kapet!:D




Och inte så fullt så snygg bild på mig men den bjuder jag på !
Tränings klar!


Tisdag

Hej hoppas ni mår bra idag!?

Jag mår iallafall toppen! Kenner mig som en energi bomb, tog mig en sovmorgon imorse så gick upp vid tio, så kan ju bero på det!

Men ska börja berätta om gårdagen lite grann blev inte så mycket firande av mamma för min del åkte ner på stan och tog en shoping-sväng med Miriam. Jag hittade en jätte fin tröja på gina för 50kr snacka om kap! Sen tog vi en fika på Wayne's coffe riktigt mysigt de fanns en lampa med stål pinnar spretande åt alla håll som de satt massa lappar på så vi tänkte att vi kunde göra lite reklam för New generation tour 2009! vi gjorde helt enkelt en egen lapp och satte upp där med mitt telefonnr på så nu får vi se om nån hör av sig haha sätter lite spänning på vardagen!

Resten av kvällen ängnade jag mig åt att prata i telefon och skaffa köpare till eventet så somnade runt halv ett... De måste jag ändra på!

Idag så har jag gymmat i 1.5 timme de va ovanligt många spännis killar där i dag som vrålar läs (försöker få uppmärksamhet) onödigt högt när de tar i... Jag undrar vad de vill få ut av de!? Jag skulle iallafall inte be någon av dom typerna om jag skulle behöva någon hjälp...nån kille som kan berätta varför många gör så?  Eller är de så att man orkar mer när man skriker? Kulstötare och diskuskastar  osv. de skriker ju också hm...

Nu till nått annat det är ju tisdag vilket betyder Simskola med stort S, hoppas de är Maja och jag den här gången har inte träffat henne på evigheters evighet känns de som!!

Sen har jag kanske ett hemligt projekt på gång berättar inget förrän jag vet mer och har skrivit kontrakt!:D


090202

God morgon!
Firade mamma tidigt i morse med frukost på sängen och paket, hon blev nog ganska förvånad eftersom hon trodde att vi skulle fira henne i eftermiddag pågrund av att hon började jobba så tidigt idag... Jag tog en varmt bad och fräschade upp mig lite och nu har jag legat och lyssnat på tredje boken av twailight serien i ca 1.5 timme och bara myser,  men funderar på att hämta Sally så blir de ännu mysigare:)

måste bara...

Tacka pappa för de goda vinet! fick en fin flaska rosévin med mig till förfesten igår !

Smink!

Idag har jag rensat ut mitt smink vilket för mig känns som självmord eller inte riktigt men ni fattar! jag älskar smink och skönhets prudukter, slängde jätte mycket, allt ofräscht och sånt jag aldrig använder men gav några ögonskuggor till Miriam som jag förövrigt har tillbringat kvällen med, vi drack the och åt sockerkak som hon bakat och snackade om allt som hänt sen sist... visst känns de lite skönt att bara ha fräscht smink men vill inte ens tänka på hur mycket pengar jag lagt ner på allt jag slängde.

Förövrigt hände en jätte obehaglig sak när jag skulle gå ut till bussen, jag vet inte riktigt vad som hände men jag trodde jag hörde bussen och skulle missa den, ingen big deal kunde ta en annan buss i närheten om jag missade denna... men fick nått som liknade en chock eller panik och började skaka och blev illamående efter min springtur på 5 meter och slutade inte skaka förren flera minuter efter att jag satt mig på bussen! Och jag mår fortfarande illa...

Ska sova nu, blir tidigt imorgon eftersom mamma fyller år så måste va upp före henne... kl står på 06.30 :)

Godnatt!

No workout!

Tyvärr så blev de ingen träning igår eller idag:/ jag som va så taggad igår och idag va jag inte riktigt i form haha blev en hård natt! Men de va tur att jag bestämde mig för att skippa träningen igår, hade blivit svårt att hinna städa klart innnan simskolan... Simskolan va tre snabba timmar den här gången, barnen var kanske lugnare eller så var de jag som hade en bättre inställning vem vet fort gick de iallafall! När jag kom hem blev de middag med familjen, mysigt!

 kvällen fortsatte med att gåra iordning sig körde på ett randigt polofodral med långa ärmar och stora hollywood lockar och en sminkning fokuserad på ögona med svarteyeliner och varmt rosa-oranga läppar ! har tyvärr inga bilder från kvällen... vi hamnade iallafall på Goya och vi dansade sönder fötterna! sen blev de jag och Erika i bastun som vanligt! Det har blivit lite av en tradition att efter party blir de bastu, hm vet inte hur bra de är att basta då man som mäst behöver fylla på vatten i kroppen hehe mysigt är de iallafall!

tack för en trevlig kväll girls we rock!

bilder på dagens frukost och lunch!



Till frukost blev de två mackor med philadelphia, paprika,tomat och solros-skott och till de ett glas juice!



Lunchen blev wokade grönsaker och kykling och vitlöksbröd!
och en apelsin:D


Vaken?

Jag är iallafall vaken somnade jätte tidigt igår skulle igentligen gått ut med Erika men va helt slut så orkade inte... Hoppas du fick en trevlig kväll utan mig gullet! Men ikväll röjjer vi!!! Jag åt en ordentlig frukost i dag igen funderar på att gå på ett paworyoga pass kl 10 men har sån fruktansvärd träningsvärk sen igår... måste tänka smart nu också, ska hinna städa hela huset idag plus att jag ska vara simlärare kl14.00-17.00 idag. Måste ju vara pigg till ikväll jag får se hur jag gör! får fundera lite...

RSS 2.0